Без категория

Местния печат

“Вяра”

С 30 минути в тъмната стаичка баба от Бистрица счупи рекородите, през усмивка шефът на следствието Валентин Михайлов: Обмислях да започна разследване

Баба Райна Георгиева от дупнишкото село Бистрица счупи всички рекорди в тъмната стая, където прекара 35 минути и никой не можа да я поклати по време на вчерашните избори за евродепутати. Докато бабата се колебаеше вътре за кой от многобройните кандидат-депутати да отдаде своя глас, пред тъмната стая се изви опашка от над 30 души.

Стотици роми се изсипаха в дупнишкото Механо да гласуват в последния момент, заради опашката удължиха изборния ден: Възрастна ромка нахакано излъга за изборното цунами: Брахме череши в село Диляво! Лидерът на махалата Стоичко Стоичков: Гласуваме за БСП, за нас днес е празник!

Цялата ромска махала “Каваклия” се изсипа в края на деня в ПГ „Акад. Сергей Павлович Корольов” (Механото) в Дупница, за да гласува. Сакати възрастни хора, подпиращи се на бастуни, млади и стари се появиха като изборно цунами пред училището. „Гласуваме за БСП, няма какво да крием. Решихме да дойдем всички заедно. За нас днеска е празник”, каза Стоичко Стоичков.

Черна вест потресе Благоевград в нощта на големите тържества: 23-год. абсолвент в ЮЗУ загина при падане от тераса в жк „Ален мак“, казал на майка си, че отива до банята и не се върнал повече

23-годишен младеж загина при падане от тераса в Благоевград в събота вечерта. Сигналът е подаден към 20,30 часа от бл. 21 на жк „Ален мак“. Георги В. паднал от тераса на 4-тия етаж от южната страна на блока. Загинал е на място, смъртта му е констатирана от лекарски екип на ЦСМП-Благоевград. Съседи на загиналото момче вчера коментираха, че най-вероятно е паднал от терасата при опит да вземе някакви дрехи. Други обаче твърдят, че смъртта на Георги не е случайна.

120 абитуриенти от дупнишката гимназия “Христо Ботев” тръгнаха за бала в Банско по червен килим, учениците на Асен Илиев – най-силно броиха от 1 до 12

120 абитуриенти се разделиха вчера с Гимназия „Христо Ботев” в Дупница. Пременените до неузнаваемост момичета и момчета по традиция тръгнаха за първия си бал от центъра на града. Различното в изпращането тази година бе арката от разноцветни балони, под която минаваха дванайсетокласниците и техните учители. Част от пътя си изминаха по червен килим. Заедно с вече бившите си ученици по червения килим минаха и директорът Геновева Ризова, класните ръководители Асен Илиев, Валентина Шаламанова, Силвия Велинова, Яна Антонова, Николина Котева и Валентин Цанов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене