Синът на Живко Коемджиев, Асен, управител на фирма „Живел Енерджи“ ООД, започва бетонирането на улица „Антон Попов“ в село Коларово за 105 000 лв.

 Фирма „Живел Енерджи“ООД, с управител сина на общинския съветник Живко Коевджиев, Асен започва бетонирането на улица „Антон Попов „ в село Коларово. Петричката фирма е била единствената, която е кандидатствала за обявената обществена поръчка за проектиране, авторски надзор и извършване на строително –монтажни дейности, на най-натоварената улица в подгорското село Коларово.

 Тя е спечелила с цена от 87 500лв. без ДДС или 105 000лв. с ДДС. Предложената цена, която е напълно приемлива за тричленната комисия, назначена от кмета Димитър Бръчков, и класирала фирмата на първо място, включва направата на бетонна настилка. Преди това улицата, по която минава основния трафик на най-голямото село в район Подгорие ще бъде настелена с железна мрежа, а върху нея насипан бетон, за по-голяма устойчивост и здравина.

 Кметът на селото Атанас Гошев благодари на общинското ръководство, за проявеното разбиране. Той многократно е подавал писмени сигнали за разбитата улица, и е настоявал пред администрацията на кмета Д. Бръчков, за възможно най-бързия й ремонт.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене