Жесток инцидент в Югозапада! Трактор прегази бостанджия

Прегазен от трактор, но без опасност за живота му е 70 годишен производител на дини от село Рупите. Инцидентът станал около 10. 55 часа в неделя в местността „Средно поле“в землището на курортното село.

Водачът на трактор „ИМТ“с прикачено ремарке пострадал, след като при движение по път с наклон, то се откачило. Димитър М. спрял за да го закачи, но тракторът потеглил и задната лява гума преминала през тялото му. Пострадалият е настанен за наблюдение в петричката болница без опасност за живота му. Единствените щети били разпиляните по склона дини, готови за продажба на зеленчуковата борси край с. Кърналово.

Преди години такъв инцидент отне живота на бащата на бившия общински съветник и председател на ПК по земеделие Валери Голчев от село Кърналово. при наклон на пътя, докато наглеждал плантацията си от бадеми, Голчев –старши, бе затрупат от трактора си и намери смъртта си. Подобни случай имаше и в други села от община Петрич, в села, които не са планински, а са предимно в района между селата Рупите и Първомай.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса “

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене