Хороскоп за 7 август! Кошмарен ден за 2 зодии

Овен

Денят е подходящ за ново начало. Успех ще имате най-вече в домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Телец

През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да промените и да му повлияете. Останалото засега може да почака. Запазете някои идеи и особено критиката за себе си.

Близнаци

Този вторник може да бъде труден за общуване и преговори. Различни емоции, опасения, недоволство ще пречат на съвместната ви дейност с другите. Работата в уединение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви помогнат да постигнете равновесие.

Рак

Днес

прибързаността и прекалено силното ви желание да направите впечатление може да доведат до обратния резултат. Възможни са разправии и грешни съждения, объркани решения. В любовта също не бързайте, наблюдавайте реакциите на партньора и своите собствени.

Лъв

През този ден може да усетите известно объркване в романтичните и любовните отношения. Любовта се нуждае от спокойствие и уединение, но външните стимули и влияния са много. Скрийте важните ви отношения от света, оттеглете се в сянка, ограничете контактите.

Дева

Този ден може да се окаже неспокоен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни поводи. Навлизате в интензивни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Везни

Този вторник не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Скорпион

През този ден не се надявайте на спокойствие. Информацията и контактите ще са ви в повече. Всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се привлече и реализира в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.

Стрелец

Този вторник отделете максимално внимание на текущите дела, колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно. Новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните.

Козирог

Днес се опитайте да контактувате с успешни хора, които да ви зареждат с оптимизъм и идеи. Денят предразполага и към флирт и романтика. Възможно е зараждането на ново чувство, но не провокирайте ревността на половинката – може да недооцените последствията.

Водолей

За някои желани промени днес ще се наложи да признаете, че влакът си е заминал. Засилва се интуицията ви, заедно с това около вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие тайно влияние или интерес. Желателно е да ограничите контактите до минимум.

Риби

Днес е възможно да се разкъсвате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място, още повече че в близко време ви чака обновяване на дейността и промените могат да започнат във всеки момент по най-непредсказуеми причини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене