Инж. Георги Янкулов: В РДГ – Благоевград работят добре подготвени специалисти, професионалисти – знаещи и можещи, изпълняващи отговорно служебните си задължения

Топ Преса е първата медия която съобщи новината, че Инж. Георги Янкулов е новият – стар шеф на Регионална дирекция по горите в Благоевград. Сега сме и първите, които се срещаме с него за да разкаже как се чувства връщайки се на тази позиция.

 Инж. Георги Янкулов е роден  на 02.01.1954 год. в с. Кърналово, общ. Петрич. Женен с две деца – дъщеря, син и един внук. През 1972 г. е завършил Строителния техникум в гр. Благоевград – специалност „Строителство и архитектура“. След казармата продължава образованието си в ЛТУ гр. София и придобива специалност инженер по „Горско стопанство“. В системата на горите работи в продължение на повече от 30 години,  в това число и като частно практикуващ лесовъд. Изпълнявал е длъжностите началник ГСУ, Зам. Директор ДГС Първомай, Директор ДГС Петрич, Директор РДГ Благоевград и инспектор в ЮЗДП.

Г-н Янкулов, какво е чувството да се върнете след 4 години отново в РДГ-Благоевград?

– През този четири годишен период, за който говорите, контактите ми с РДГ Благоевград не са прекъсвани. Те са били служебни, свързани със задълженията ми на инспектор в ЮЗДП – Благоевград. В деня, в който бях представен като директор на дирекцията, усещането ми беше, че това е следващият ден, на деня, в който напуснах дирекцията.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене