Гоце Делчев въстава срещу статия за Емо Чолаков

Вчера сайта на Мартин Карбовски, lentata.com, излезе статия за нашият съгражданин, с автор Иван Иванов, синоптикът  Емо Чолаков.

Преди да предприемем коментар по темата, първо ще ви покажем написаното от въпросния господин:

АВТОР: Иван Иванов

Някой ден ще застана на пусия някъде около НДК (…разбира се, че ще съм си взел и пушка!) и честно, обещавам, почти съм готов да се закълна, но – ще прострелям поне в коляното тая гад Емочо Лаков!

Тоя е нетърпим, бе!!!

В тая прогноза, за време ли е, за евтаназия ли, за на баба му хурката ли, можеш да научиш всичко, но не и какво точно ще се случва с климата в обозримо бъдеще!

Може да започне с някакъв разбор за отглеждането на зайци в Барбадос, да мине през направата на скеле при строеж на египетска пирамида, после да каже как се шприцоват еклери с маслен крем и да завърши с конгреса на феновете на „Стар Трек”, но си остава мистерия какво ще бъде, майка му и време, да ’ба.

Щяло да вали – вземете си вестник, три яйца, захар на око, сух овчи крак и се усмихвайте.

Ще пече – Рада Домусчиева днес беше в Жиглараци и тричаха кучета с Хекимян.

Евентуално ше мине ураган – краставица, право хоро, маймуна хляб меси – катеричка се обеси.

Слънце грее, дъжд вали – дявола се жени!

Шибаняк!

Бахти прогнозчика инфантилен!

Излез бе, излез веднъж и кажи какво ще е времето, пък после налапай дулото на Магнум 357 в ефир, па се гръмни и зарадвай хората!

Ей тъй, един път са изтъпани пред картата и взе да плещи как щяло да има краткотрайни валежи, ама тока дето щял да поскъпва – голям праз! Да сме са усмихвали и шапка на тояга!

Как не излезе един път от студиото тоя, па не заваля краткотраен дъжд с ток с високо напрежение, че да се случи една красива високоволтовата дъга, да напълним фейсбука с красиви снимки, бе!?

Ако утре пак е лайняно времето, то ще е заради този шибаняк и аз ще намеря начин да се замъкна в София, ще намеря първо един читав синоптик, може и Любка Кумчева и ше лумча с нея Емочо Лаков по плешивото теме!

***

 

След като тази статия видя бял свят, съгражданите на синоптика заляха социалните мрежи със злобни коментари срещу Мартин Карбовски и въпросния Иван Иванов.

Фейсбук страниците на информационна агенция toppresa.com „пукат“ от възмущения от граждани на Гоце Делчев как може едни смешници да се заяждат с уважавана личност, известна с високият си професионализъм.

„Как може тези л*йна да се подиграват с Емил. Той е на първо място невероятен човек.“, казва Мария Иванова.

„Този смешен г*й Карбовски не може да стъпне на пръста на Емо“, пък заяви Димитър Стойнев.

Ние от информационна агенция toppresa.com се разграничаваме от публикуваното в сайта lentata.com и изразяваме своята подкрепа към Емо Чолаков. За нас той е пример за успяла личност от нашият град.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене