По покана на Сдружение  „Българска Роза“,  дамите от Сдружение „Бланка де Навара“ върнаха визитата в Испания

 По покана на Сдружение  „Българска Роза“,  дамите от Сдружение „Бланка де Навара“, и  сънародници, живеещи в далечна Испания. Членовете от Движение  Сдружение „Ние-жените“, заедно със Съюзът на Офицерите и Сержантите от запаса (СОСЗР) и приятели върнаха визитата в Испания. Първата среща между прекрасните домакини от Навара и гостите  от Благоевград  бе през месец април 2017 г. в град Благоевград България.

 По програма групата ще посети едни от най- големите и красиви градове в Испания. Първия ден ще посетят  Испанският Парламент и ще се запознаят с историята на Мадрид, който е й най-големия град в Испания и град  Толедо – Старата столица на Испания.

 Втори и трети ден ще посетят Памплона, където ще  бъде официалната среща между дамите от „ДНЖ“ – Благоевград, българската общност „Българска роза“ и „Бланка де Навара“.

 Четвъртият  ден ще посетят Витория ,която е й административен център на  Баската автономна област в Испания, и Биобао с едно от най-големите пристанища в Западна Европа.

 На Петия ден от програмата следва посещение на Сан Себастиян, град разположен западно от границата с Франция.

При посещението си в Сарагоса, което ще се състой на седмия ден, ще бъде посетена катедралата „Нуестра Сеньора дел Пилар“ посветена на Дева Мария и Исус.

Последния ден преди отпътуване за България групата  ще се насладят на Барселона-столицата на автономна област Каталуния и втория по големина град в Испания. Другите забележителности  които ще видят са „Саграда Фамилия“- визитната картичка на града, Националния дворец, „Олимпийския пръстен“, Площада „Каталуния“ и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене