Веско Маринов вдига милионерски палат в Арбанаси

Веселин Маринов

Веселин Маринов най-после ще изпълни мечтата си да се сдобие с голяма къща в любимия си Арбанаси. Певецът съвсем наскоро е станал собственик на парцел в китното селище до Велико Търново и планира там да издигне милионерския си дом. Въпреки че е роден в Полски Тръмбеш и там има също голяма къща, Веско предпочитал да се установи в богаташкия квартал, където вили имат само заможни бизнесмени.

Аверът на Цветан Цветанов от години обяснява колко много иска да живее именно на китните хълмове около старопрестолната столица и ето, че най-после е решил да осъществи желанието си, съобщи pik.bg.

Бъдещите му съседи в Арбанаси издават, че преди Великден е сключил сделка за купуване на парцела, но строежът вероятно нямало да започне това лято, защото архитектите тепърва мислели върху плана. Няколко различни специалисти пристигали с Маринов да огледи, за да му предлагат варианти за изгледа на бъдещата му къща. Сега оставало той да си избере някой от плановете и да подаде документи за строежа, което ще отложи появата на къщата му поне есента на 2015 г.

„Няма да е замък – не искам огромен лукс. Искам да кося тревата пред моята къща, а после да легна на люлка между две дървета в Арбанаси”, разкрива и самият Веско. Според очевидци обаче новата му къща щяла да е минимум 600 кв.м., което не е никак малко.

„Къщата ще си е съвсем баровска, но пък няма какво да го мислим, щом си има пари. Той и сега покрай изборите е припечелил доста, защото пак подкрепя ГЕРБ и обикаля цяла България с приятеля си Цветан Цветано”, одумват го колеги.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене