ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ

ОВЕН

Събота е неприятен ден, най-вече защото се налага да се съобразите и подчините на неприятни за вас обстоятелства. Чувствате се с “вързани ръце”, а такава бездейственост за Овните е почти немислима. Има малки новости в професионалния ви живот, свързани с вероятно издигане в служебната йерархия.

ТЕЛЕЦ

За Телците събота се характеризира с разговори, преговори и обсъждания на бизнес и търговски сделки. Вие се изявявате като трезви и обективни във взаимоотношенията, без да ви липсват умението за справяне с промени и търговски нюх, касаещи професионалния и социалния ви статут. Не е изключено чрез тези промени да поставите ново начало в живота си.

БЛИЗНАЦИ

Радостен ден е събота, подхранващ надеждата ви за устройване в социално отношение. Денят се свързва и с промяна на лично ниво, вероятно става въпрос за вземане на решение по проблем, който сте отлагали, или нова любов при вас. Денят дава яснота по въпроси, които ви интересуват, разрешаване на професионални задачи, изяснения в партньорските отношения.

РАК

За Раците денят носи притеснения и желание да избягат от действителността. Силно емоционални сте, а промените около вас допълнително разклащат душевния ви стабилитет. Напрежението в събота е най-силно за вас в дома. Внимавайте, и професионално не са изключени големи неприятности и сблъсъци, от които ще сте потърпевши.

ЛЪВ

Трудно е за Лъвовете да заемат подчинителни позиции или да се чувстват в сянка по някакъв повод, но в събота им се налага точно такова поведение. Приемете ситуацията и не се чувствайте ощетени. Можете да постигнете много, но не днес. Бъдете търпеливи и изчакайте благоприятния момент.

ДЕВА

За Девите събота се характеризира с финансови промени и днес повечето от вас могат да имат добри резултати, позовавайки се на действията си в тази връзка. Имате някаква скандална ситуация на работното място, но в крайна сметка от нея можете да извлечете “дивиденти”. Възможно е да ви поставят пред алтернатива, но правилният избор няма да ви убегне.
Днес неприятностите при вас са с финансов характер и може да касаят работа с измамници.

ВЕЗНИ

Някои от Везни имат силни тайни врагове, които целят финансовото ви дискредитиране. Внимавайте, не са изключени крупни парични загуби. Професионалната събота не се очертава добра и в много отношения изисква търпение и изчакване от ваша страна.

СКОРПИОН

За Скорпионите денят се явява тежък, обърнете внимание на здравето си. Проблемът при вас е най-вече паричен, като в много случаи ще бъдете притиснати с молби за финансово подпомагане от роднини и приятели. Самите вие сте в невъзможност да откликнете и това е още един повод за притеснения. Скорпионите-бизнесмени се налага да бъдат по-комбинативни и ограничени в действията си.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи за парите си спрямо финансови операции в събота. Денят е много тежък за Стрелците, в това отношение има аспекти за банкрут. Ще се наложи да давате голяма сума, издължете се. Възможни са разговори и съвещания на тема пари, не бързайте с изявления или действия, ще си навредите, затова старателно обмисляйте всеки свой ход и работете с мисълта за бъдещо подсигуряване.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите са в затруднено финансово положение, събота се явява труден и се налага да избягвате конфликтите. На финансова тема не са изключени големи разправии в дома ви и нищо чудно поводът да е това, че не можете да подпомогнете друг близък човек. Хубаво е да не давате израз на притесненията си. В службата не давайте гласност на намеренията си, както и не влизайте в интриги.

ВОДОЛЕЙ

Събота се оказва тежък и неприятен ден за Водолеите. На първо място, в службата няма да се чувствате добре поради работа и неуредици, с които ще ви посрещнат. Освен това има и обидно за вас отношение от страна на колегите или други хора, с които имате контакт. Общуването с приятели и роднини също може да ви затормози поради проблеми и конфликти. Ще направят опит за измама.

РИБИ

За Рибите е необходимо да са предпазливи с приятели. Внимавайте, защото не сте застраховани от тежки финансови удари, а някои от вас дори може да останат без работа. Повечето от вас имат и лични притеснения, които могат да попречат на действията ви. Абстрахирайте се и насочете усилията си за разрешаване на лични въпроси и задоволяване на интересите си. За мнозина от вас са валидни финансови разговори и полезни преговори. Възможни са пречки от недоброжелатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене