ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ

ОВЕН

Сряда носи изгодни възможности за вашите лични дела. Необходимо е да действате съсредоточено и да избягвате конфликтните ситуации. Денят ще бъде труден и в много случаи не е изключено да загубите позиция или да възникнат спорове с началниците. За успех във финансовите дела можете да получите подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Телците са неотстъпчиви в сряда, а действията им се характеризират с острота. През работния ден делата ви ще се движат нормално, но не са изключени дребни конфликти, които ще ви подействат неприятно. По-голям успех предоставят контактите в извънслужебно време, които за вас ще се реализират в обществените среди.

БЛИЗНАЦИ

В сряда позитивните възможности за Близнаците се определят за работния ден. Вероятността за мнозина от вас да разговарят със своите шефове и да чуете най-сетне нещо за благоразположението им е твърде голяма. Ще проведете разговор, който отдавна вече е назрял. Става въпрос за повишаване на заплащането ви.

РАК

За Раците сряда е ден за придобивки и парични печалби. При едни от вас този факт следва във връзка с традиционните ви занимания, а при други се отнася само за деня от допълнителна работа. Това е най-силният момент за реализация при вас, тъй като останалите ви ангажименти и задължения преминават не по най-добрия начин.

ЛЪВ

Придобивките, сполучливите контакти и реализацията в различни сфери са характерни за Лъвовете в сряда. Денят преминава добре за всички, но като по-негативно развитие могат да получат някои служебни въпроси, но в това отношение нямате причина за притеснение, тъй като нещата изцяло се развиват във ваша полза.

ДЕВА

Девите не са настроени оптимистично в сряда. До голяма степен усещанията ви се дължат на личното самочувствие и намалената вяра в собствените способности. Но това не отговаря на истината. Днес имате голям шанс за печалби, а от вас се изисква само действеност по конкретни направления. Бъдете настъпателни и твърди.

ВЕЗНИ

Неприятното чувство, което Везните изпитват днес, се дължи на потиснатост, но освобождаването от нея няма да ви коства големи усилия. За това най-много ще помогне работният ден, който е ефективен и интересен за вас. Интерес от гледна точка на контактите с колеги, някой от които ще ви направи изгодно делово предложение.

СКОРПИОН

Скорпионите също могат да разчитат на успехи в сряда. Най-характерното е, че сполуката е с вас и в такива случаи обикновено трябва да следвате и изпълнявате собствения начин на разсъждение. Това означава да се влияете от чужди съвети, още повече, ако ви ги дават някои колеги. Това са хора, които се стремят да ви объркат.

СТРЕЛЕЦ

Сряда не може да се определи като добра или лоша за Стрелците. В някои часове на деня превес ще има позитивното развитие, а в други ще бъде тъкмо обратното. Все пак работният ден е положителен. някои от вас дори могат да се надяват на парични придобивки, но е възможно усилията на мнозина в това направление да останат напразни.

КОЗИРОГ

Липсата на концентрация ще ви пречи да се справите сами с делата си в сряда. Но не е фатално, защото имате възможност да се ползвате от помощта на приятели или колеги. Денят е най-положителен за Козирозите от гледна точка на контактите. Едни от вас имат възможност за подписване на нови договори. В бизнеса – противоречия.

ВОДОЛЕЙ

Сряда е психически натоварена за Водолеите, но за повишеното напрежение и чувството за неуютност доста много помагате и самите вие. Необходимо е да овладеете нервността и тогава няма да има неприятности или конфликти през деня. Спазвайте професионалната етика в службата. Други от вас е добре да обърнат повече внимание на здравето си.

РИБИ

В сряда Рибите могат да отдъхнат с облекчение, защото важните дела, с които са се заели, вече завършват. Това по всяка вероятност се отнася преди всичко за бизнесмените. Денят създава прекрасни условия за провеждане на преговори, които ще завършат обнадеждаващо за вас. Работният ден е добър, ще реализирате приходи от съдружен бизнес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене