Наредиха Бербатов сред ударите на Монако

Димитър Бербатов

Дори и след края на сезона във Франция, българската звезда Димитър Бербатов продължава да събира похвали за представянето си в „Монако“ през изминалата кампания. Той беше обявен за един от големите удари на „монегаските“ на трансферния пазар.
Определяните като „новобогаташите“ на Лига 1 хвърлиха близо 170 млн. евро за нови попълнения през лятото на 2013 г. и зимата на 2014 г. Но се оказа, че големият им удар дойде без пари от „Фулъм“ на 31 януари.
Сред ударите на „монегаските“ е поставен и най-скъпата покупка в историята на клуба Радамел Фалкао. Колумбиецът изигра само един полусезон за тима, но явно е успял да спечели сърцата на специалисти и фенове. По същия начин като благоевградчанина.
За най-голямото разочарование през сезона за „Монако“ е определена посещаемостта на мачовете. На стадион „Луи II“ големите звезди са гледани от твърде малко публика, като само „Монпелие“ е имал по-малко зрители на домакинските си двубои.
Като основно постижение на „монегаските“ през сезона е определено класирането за груповата фаза на Шампионската лига, а голямото разочарование – отпадането на полуфиналите в Купата на Франция.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене