„Живел Енерджи“ бетонира главната улица на село Рупите за 101 000лв.

 Офертата на петричката фирма „Живел Енерджи „ на сина на общинския съветник от ГЕРБ ,Живко Коемджиев ,Асен ,спечели обявената от община Петрич обществена поръчка за бетониране на главната улица на петричкото село Рупите.

 Фирмата се задължава да направи проект ,авторски надзор и изпълнение на строителните работи .В предложената цена всичко като дейности възлиза на сумата от 84 166лв . без ДДС ,или 101 000лв с ДДС.Улица „Св.Кирил и Методий“ от години е в окаяно състояние ,асфалтовата настилка е изтърбушена на места и са се образували огромни дупки.Новата настилка от бетон ,ще е на разстояние от общо 2616 кв.м.Кметът на селото Георги Атанасов сподели голямата си благодарност към екипа на градоначалника ,който е взел присърце наболелия проблем .

 “Това се налагаше ,защото главната улица бе цялата в дупки.През нея минава целия трафик от селото до античния град Хераклея Синтика.“,каза управникът на село Рупите .Той е доволен ,че гласът на местните е чут след двегодишно чакане ,за решаване на проблема .

Венко Стефанов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене