Красиви младежи от 25 държави на конкурс в Сандански

За няколко дни град Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността. Участници от 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса „Miss & Mr Grand Sea World”, чийто финал ще бъде в събота.

Истински интерес и емоция провокира у санданчани и гости на града шествието на делегацията по главната улица „Македония“, като всеки в традиционна за страната си носия.

Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към впечатляващите им национални костюми.

Организаторите разкриха, че носителят на титлата „Мистър Азербайджан” е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представи на конкурса. Всички национални традиционни облекла се оценяват от международно жури.

Преди големия финал всички участници направиха опознавателна разходка в град Мелник и фотосесия в Епископска базилика – Сандански.

На финала в събота Сандански освен сцена на красотата очаква и плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването. На сцената ще се качат Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от „Masters of the Dance”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене