Законно ли е? Превоз, съхранение, продажба на сурово мляко в гараж?!

 След читателски сигнал „Благоевградска ВЕСТ“ тръг­на по следите на нещо, което ни се стори незаконно и не­хигиенично. Дали това е така, ще се произнесат експерти в тази област. Ние ще потърсим отговорите от тях. Не защото искаме да се заяждаме или да съсипем нечий бизнес, а заради това, че става дума за хранителни продукти, млечни продукти.

 Храна, която еже­дневно слагаме на трапезата си и храним с нея децата си. Медийна група „Топ Преса“ е безкомпромисна, когато ста­ва дума за нередности от такава величина, застрашаваща живота на хора, особено на деца. Очевад­ните неща, които будят съмнение в бизнеса с мляко, се вижда и от снимките, които ни изпратиха наши читатели.

 Цистерна, пар­кирана на велоалеята. Процесът се извършва в гараж. Разнасят се някакви пластмасови шишета, а по земята има маркучи. Това стига ли ви, за да се усъмните в законността и хигиената на тези процеси със сурово мляко? Но ние спираме дотук, разследване­то продължава с отговорите на експертите. Очаквайте в печатно­то издание на Топ Преса (29 юни 2018 год.)

Вестник “ Благоевградска Вест „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене