Кметът на община Белица Радослав Ревански се ожени, кумува му синът на Ахмед Доган

Кметът на община Белица Радослав Ревански сключи граждански брак с любимата му Саня и вече официално е извън групата на ергените.

Ритуалът стана в Белица и хвърли в трепетен възторг цялата общинска администрация, която дни наред подготвяше голямото събитие.

При подписване на брака присъстваха родителите на младоженците и техни най-близки роднини.
В присъствието на цялата общинска администрация Саня Чаталбашева и Радослав Ревански и техните кумове Ани Чаталбашева – сестра на булката, и Демир Доган – син на Ахмед Доган и приятел от години на младоженеца, положиха подписите си пред длъжностното лице по гражданско състояние Къдрие Джембазка.
Преди подписване на гражданския брак младоженците бяха посрещнати с народен обичай, подготвен от екипа и самодейци при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ в гр. Белица. Шафери на събитието бяха близнаците Димитър и София Причкапови от София , внуци на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов, които ги посрещнаха с цветчета от рози, пръскайки ги по бялата пътека като символ на чистота и обич. Пожеланието на шаферчетата към младоженците беше първите им рожби да бъдат близнаци.
Сватбеното тържество ще се състои тази събота в София.

МЕДИЙНА ГРУПА „ТОП ПРЕСА“ ПОЖЕЛАВА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене