Ремонтираха пода на библиотеката в Разлог

Частичен ремонт на подовата настилка на библиотеката в Народно читалище „15.09.1903-1909 г.” в Разлог бе извършен през изминалите дни. Освежаването превърна дома на книгата в по-приветливо място за читателите от града и околните селища.

Повече от век жителите и гостите на града могат да се потопят изцяло в необятния свят на книгите. Библиотеката има богат фонд от книги и вестници подходящи за всяка възраст. Любителите на книгата могат да се възползват от почти 80 000 тома на български, английски, френски и руски език. Специално внимание се обръща на детския отдел, който предлага на малчуганите и на тийнейджърите завладяващи произведения, сред които са и всички препоръчителни училищни книги. На разположение на любителите на книгите е и компютърна зала, оборудвана с WIFI, което превръща библиотеката в съвременен информационен център.

Дарители на библиотеката са обогатили нейния фонд с най-новите произведения на български и световни автори. Годишният абонамент за ученици студенти и безработни е 3.00 лева, колкото е и за пенсионери. Работещи плащат по 5 лева на година.

/дарик

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене