Тържествено изпратиха випуск 2014 на училището в Гърмен

Вип. 2014-Гърмен

Вълнуващо тържество за изпращането на випуск 2014 в СОУ Св. Св. „Кирил и Методий” спретнаха днес учители и ученици от гърменското училище. 22-ма са тази година завършилите средното си образование младежи в школото в Гърмен, от които за отличен успех с грамоти бяха наградени осем отличници.

more_1_b

Сред тях е и дъщерята на директора на училището Стоян Стругов – Ирина. Грамоти за отличен успех и признателност от страна на родители и учители получиха още Ваня Попова, Мария Сидерова, Ани Павлова, двете сестри Светослава и Зорка Пирнареви.

Повечето от завършилите вече са кандидатствали във висши учебни заведения.

Минка Капитанова

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова също присъства на тържеството за изпращането на випуск 2014, като пожела на всички да продължат образованието си, да се реализират успешно както в професиите си, така и в живота, за да бъдат щастливи и пълноценни граждани на общината.

вип. 2014-Гърмен

Всички абитуриенти са вече готови и с тоалетите си и очакват с нетърпение 24 май, за да празнуват всички заедно на бала им в комплекс „Валентино” край Гоце Делчев.

вип.2014-Гърмен

„Разделяме се с един от най-добрите випуски на училището ни, всички освен че са много добри, са и изключително трудолюбиви и ученолюбиви деца и аз вярвам че ще успеят“, каза  директорът Стоян Стругов.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене