ЛУМПЕНИ, НА КОГО ЩЕ ПЛАЩАТЕ СЕГА ДА ВИ РАЗВАЛЯ МАГИИТЕ?

 с Веселин Стаменов Ъндърграунд 

Да, за пореден път ще бъда разпънат на кръст заради коварния си изказ, но темата ми е една от болните и няма как да нея повдигна. Миналата седмица сайтът на Топ Преса и вестник Градът на хартия, обявихме новината, че е починал внезапно скандално известният Зейхан Ходжа от Годешево. Повечето от Гоце Делчев го познавате, тайно го вмъквахте в дома си, да ви разваля магиите и му бутахте парички в дланите, уважаеми лумпени.

 Да, обидихте се, нали, че ви нарекох лумпени – вие, които плюхте и на Библия, и на Коран, обърнахте гръб на Божиите послания, че магиите са плод на дявола и който им вярва, ще гори в пъкъла, заложихте на нечистото с манията да си платите една застраховка, но уви… записахте имената си сред тези на най-големите грешници на собствената си вяра. И на кого ще плащате сега да ви гарантира дълъг живот, без болести и мъка? Търсете – мошеници има навсякъде. По Вашата логика Ходжата от Годешево трябваше да векува, щом познава Висшите сили, а те му дадоха само десетина години активна дейност. За която сега ще плаща във вечния огън – уверен съм.

 Мисля го, затова го пиша и съм готов да бъда линчуван. Но по повод смъртта на скандалния ходжа ще кажа само – има сила на небето, която гледа и осъжда престъпленията ни. Зейхан си получи това, което е потърсил, сега да видим, лумпени, на Вас какво предстои? Помнете от мен – не се е родил по-силен от Всевишния и няма по-силна воля от Неговата. Дали е Господ или Аллах, но той е пътят и спасението… всички, които се отрекат от думите и законите му, принадлежат на Сатаната – лек път към АДА или… молете се за покаяние и прошка.

 Сетете се за този текст, когато следващия път решите да поканите ходжа да ви разваля магиите в дома си.
Амин!

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене