Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 18 и 19 юни

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 18 и 19 юни 2018 година. Той ще бъде придружаван от народния представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева и народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област.

На 18 юни (понеделник) в 9.30 ч. Цветан Цветанов ще се срещне в сградата на Община Благоевград с кмета д-р Атанас Камбитов. 

В 10.15 ч. в общинския офис на партията на бул. „Св. св. Кирил и Методий“ ще започне срещата с новото общинското ръководство на ГЕРБ в Благоевград.

В 12:00 ч. в конферентната зала на хотел „Лъки-Банско” е предвидена среща на Цветан Цветанов с кмета на Община Банско Георги Икономов и с общинското ръководство.

В 13:00 ч. в общинския офис на ГЕРБ-Разлог, ул.  „Възраждане” 16, ще започне срещата с ръководството на партията в Разлог. На срещата ще присъства и кметът на Разлог инж. Красимир Герчев.

В 16.00 часа в Гърмен ще започне среща с общинските партийни ръководства на Сатовча, Хаджидимово и Гърмен. Срещата ще се проведе в заседателната зала на Община Гърмен.

За 18.00 часа е насрочена среща с актива на ГЕРБ в община Гоце Делчев. Срещата ще се проведе в партийния офис.

На 19 юни (вторник) в 9.30 ч. зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне в сградата на Община Петрич с кмета Димитър Бръчков. В 10:45 ч. в партийния офис на ГЕРБ в Петрич, ул. „Цар Борис III”, ще започне срещата на Цветан Цветанов с общинското ръководство.

В 12.00 ч. в сградата на Община Сандански Цветан Цветанов ще разговаря с кмета на Сандански Кирил Котев.

В 14:30 ч. в заседателната зала на хотел „Карелия”,  Струмяни,  ще започне срещата с общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Струмяни.

В15:50 ч. Цветан Цветанов ще се срещне с общинското ръководство на партията в Кресна. Срещата ще се проведе в партийния офис.

В 17:00 ч. в сградата на Община Симитли ще се проведе среща с кмета на общината Апостол Апостолов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене