Васил Димитров: НОВО – предлагаме Family пакет на цена от 15 лв.!

Срещаме се с Васил Димитров, наемателят на наскоро отворилият врати Аквапарк в гр. Благоевград

Г-н Димитров, виждам, че доста хора вече намират релакс тук, виждам и доста нови неща…

– Последните две години направихме някои подобрения. Откакто сме взели обекта постоянно гледаме да го развиваме. VIP зоната е изградена наново. Акцента ще бъде насочен към семействата и към децата. Затова и вече втора година на 1-ви юни организираме безплатно събитие за децата. По време на сезона са предвидени различни кампании насочени към децата. Тази информация на по-късен етап с подробности ще я обявим. Стремим се от един по-масов обект да го направим по-спокоен и по-приятен за релакс. Малки и големи могат да се наслаждават на целия комплекс/басейн с олимпийски размери, екстремна пързалка, басейн с морски вълни, два бара, ресторант/.

За цените какво ще кажете?

– За цените смятам, че са доста разумни. На едни обикновени басейни входа е 10 лв., а при нас ние говорим за ползване на цял комплекс. С една цена, която заплащат на входа посетителите ползват всичко. За семействата сме предвидили специален пакет, така нареченият family пакет. На цена от 15 лв. през седмицата допускаме двама възрастни с две или три деца, като за това те получават шезлонг, чадър и ползването на водни атракциони. През уикенда тази цена е 20 лв. Тук е най-големият воден атракцион в Югозападна България и бих казал, че е най-евтиният. Имайте в предвид, че това не е за сметка на качеството.

Сигурността виждам е на ниво охрана, спасители…

– Имаме външна фирма, която охранява обекта. Четирима спасителя, които се грижат за клиентите ни. Отделно имаме вътрешна охрана, която следи за пропускателния режим на водните атракциони…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене