Майката на убития Краси – свидетел на клането на Марио Матушев?

Извършителят е в реанимация с множество прободни рани

айката на убития в Гоце Делчев Красимир Колджиев е била свидетел на престъплението. Тя знае какво е станало, ние нямаме обяснение, твърдят съседи, цитирани от „24 часа“.

Кървавата драма се разиграла вчера в жилището на 42-годишния Красимир около 16,30 ч. В дома му бил приятелят му от детинство бившият футболист и настоящ треньор Марио Метушев. Двамата се скарали. Марио взел нож и пробол няколко пъти Красимир, който издъхнал.

След това направил опит да се самоубие. Бившият футболист е бил откаран в болница с около 4-5 прободни рани, настанен е в реанимация на гоцеделчевската болница и е в хеморагичен шок.

Той е с рани в областта на корема, като има засегнати и вътрешни органи. Шията му била напречно прерязана и ножът дори останал там.

Кръвоизливите са овладяни, каза снощи д-р Милан Първанов. Наложило се е преливане на голямо количество кръв и кръвни продукти.

39-годишният Метушев, който има над 200 мача в елита, е бил състезател на „Пирин“ (Гоце Делчев), „Пирин 1922“ , „Ботев“, „Черно море“, „Черноморец“ и др.

През последните години е тренил отбора на „Места“ (Хаджидимово).

Автор: Екип на Dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене