Ски зона Банско открива летния сезон на 30 юни

Ски-зоната над Банско официално открива летния си сезон с много атракции за туристи и деца.

Стартът на сезона е на 30 юни, когато кабинката  ще започне да извозва гости към прохладната зеленина на Бъндеришка поляна, където надуваеми замъци очакват най-малките посетители. За малчуганите има и катерачни стени с осигурителни въжета.

Отново ще заработи и най-дългата водна пързалка в Европа ,която се намира в сърцето на Пирин и се превърна в любима за туристите. Тя е дълга над  400 метра.

Има и  пързалка с гумени шейни, където пътечката за скиори ще ви качи до началото на улея, по който се спускате с гума и каска.
Освен това можете да наемете колела за разходка из планината или да премерите сили на мини голф игрището.

На 1620 метра надморска височина можете да се насладитe на чистия въздух и природата, далеч от жегата на града и навалицата на морето – с разходка до Байкушевата мура или до Рибно езеро или пък с изкачване на връх Вихрен. Изборът на маршрути и спортни дейности в Пирин е почти неограничен, но всеки трябва да е подготвен и екипиран за начинанието си!

А ако решите просто да разпуснете, можете да седнете в ресотрант Бъчвите или VIP Room и да съберете малко тен с напитка или книга в ръка, информират от ски-зоната.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене