Фирмата на ексдепутата Митко Захов спечели втората обществена поръчка за Обредния дом, ще го благоустроява за 190.550 лв

Фирма „Монолит21 – Андонов и Захов“, на петричкия ексдепутат Митко Захов и колегата му Иван Андонов от Сандански, е победител в надпреварата за обществена поръчка за изграждане на обредния дом в гробищния парк в Петрич.

Вторият етап, който ще се състои в благоустрояване на района, както и цялостно обзавеждане на сградата с дограма, подова настилка и др., е на цена от 190 550лв. без ДДС. Първият етап, който отново бе спечелен от фирмата на Захов и Андонов бе на цена от 317 539 лв. и включваше изграждането на сградата.

В момента тя е напълно готова и всеки може да я види с купол обшит с мед. Благоустрояването на района и всичко свързано с обзавеждането на обредния дом, трябва да приключи в срок от 120 календарни дни, включително водоснабдяването и ел. захранването и, с което обекта ще бъде напълно готов по предназначението си. Фирма „Монолит 21-Андонов и Захов“ е била единствена в проведения търг за изграждане на обредния дом.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене