Лошо начало на седмицата за 3 зодии

Овен

Този понеделник е крайно време да се заемете с това, което отлагате толкова отдавна и дори сте дали обещание да направите. Ако все пак решите да пасувате не се сърдете на последиците.  Телец

Този понеделник се опитайте да станете по-рано от обикновено. Очаквайте обаждане от приятели и бъдете готови да тръгнете на път.

Рак

Денят няма да ви предложи препятствия и конкуренция, което може да го направи доста скучен. Бихте могли обаче да си поставите предизвикателство, за да бъдете по-активни.

Близнаци

Този понеделник ще се чудите къде и как да похарчите едни пари. Ако се замислите – не е задължително да го правите още сега. Запазете ги, за да може да си вземете нещо повече след време.

Лъв

Този понеделникще имате повишена нужда от ласки и любов. Обърнете се към половинката си за това. Ако нямате такава започнете да търсите още днес.

Дева

Ако днес ви се прииска нещо по-интересно и ново, помислете колко време сте прекарали с половинката си напоследък. Ако подходите без предразсъдъци ще откриете един нов човек в негово лице.

Везни

Този понеделник ще ви се наложи да вземете доста трудно решение. Да, то ще ви навлече ограничения, но в случая е необходимо да се съобразите с тях.

Скорпион

Този понеделник не правете от мухата слон. Понякога просто трябва да останем обикновени хора и да се наслаждаваме на обикновените неща.

Стрелец

Добрите намерения са нещо много хубаво, но не винаги са най-подходящото за получателя им. Ако не ви е искана услуга или съвет най-добре не предлагайте нищо.

Козирог

Този понеделник е добре да оставите язвителните подмятания за друг път. Точно днес те са способни да направят много бели, които ще ви е трудно да поправи.

Водолей

Този понеделник няма да е един обикновен ден. Ще трябва да отговорите на нечии критики. По-скоро не трябва да им отговаряте изобщо, но ще ви измъчат. А ако си припомните колко страхотна личност е – може и само да ви разсмеят.

Риби

Каквото сте намислили едва ли ще се случи точно по начина, по който сте си го представяли. Вместо да се ядосвате оставете се да бъдете водени от изненадата и няма да съжалявате.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене