Кметът на Белица изпълни обещанието си към жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица

Рано тази сутрин кметът на община Белица, Радослав Ревански, лично инспектира ремонта на пътя Палатик – Елешница, където цялостно се полага асфалт върху главната улица в в с. Палатик и се рехабилитира пътят от Палатик до двете планински реки в землището на община Белица.

След повече от 40 години без да се обръща внимание на огромния проблем за жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица, кметът Ревански сериозно се зае с ремонта на пътя, който е единствената връзка на местното население от селата Черешово, Златарица, Палатик до Белица и Разлог.

Заедно с общинския градоначалник при огледа за изпълнение на ремонтните дейности бяха и кметовете на с. Черешово – Али Куньов, и на с. Палатик – Салих Сатев.

Въодушевени и щастливи от изпълненото обещание, селските кметове лично благодариха на градоначалника на Белица за изпълненото обещание за полагане на асфалт в населените места.

Радостен от факта, че хората ще имат възможност да пътуват по асфалтирани пътища, Сабри Робев – жител на с. Палатик, сподели пред всички присъстващи: „Кмете, ти работиш много и изпълняваш всичко, но и ние, хората, сме ти много признателни. Затова на следващите избори няма нужда да идваш и да ни агитираш да гласуваме, защото знаем, че ти си нашият кмет. Благодарим ти от сърце за всичко, което правиш за нас!“.

 

infomreja

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене