Костадин Паскалев иска да се завърне на кметския пост в Благоевград?

» ХАДЖИГАЕВ ТЪРСИ НОВА ПАРТИЯ – ЩОТО Е ГЛАДЕН!
» СТИГА БЕ, ХОРА, ДОКОГА „СТАРИТЕ ПАЛТА“ НА БЛАГОЕВГРАД
ЩЕ ТЪРСЯТ ПЪТЯ КЪМ ПОЛИТИКАТА?
» ПАСКАЛЕВ, ХАДЖИГАЕВ – ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ?

 Отдел „Анализи“ на най – че­теният вестник на град Благо­евград – Благоевградска ВЕСТ, за пореден път е изправен пред предизвикателството, да комен­тира абсурдното поведение на скелетите в гардероба на мест­ната политика. Животът сякаш се преповтаря и всички ново е добре забравено старо. Догодина се за­дават два сериозни избора – за евродепутати и за местна власт. Това означава че политическият елит на региона, като цяло отно­во ще полудее… Практиката в годините и показала че тази лу­дост обикновено започва годи­на преди съответният избор но в нашия случай, днешно време става по рано. Как иначе да си обясним необяснимата лудост на бившия благоевградски кмет Костадин Паскалев и тази на все още действащият лидер на по­чиналата безвъзвратно партия „България без цензура“ Коста­дин Хаджигаев последно време? Да, говорим за поведението и на двамата, което меко казано бе странно… Пред миналата сед­мица сякаш от никъде възкръсна, като забравен политически труп екс кметът Паскалев и започна да ръси „обективни“ критики срещу управлението на екипът „Камбитов“. Да, аргументирано взе да обяснява че „ ще трябва да се мете ГЕРБ“ и пр. в което няма нищо лошо и определен оби ни зарадвало, ако не бяхме като дру­гите избран имедии пред които само той удобно дава изявления, и не ни глождеше фактът – къде беше Паскалев толкова години? Да, екс кмете, къде беше почти седем години, та отвeднъж се по­яви и пак се сети за „благото на хората“? На избори ли ти зами­риса или за манията да се върнеш отново за власт? Къде ти беше „активността“ през последните седем години, господин екс кме­те пусни декларация и дай обяс­нение за това, пред удобните за теб медии!

 По същия начин се „обиди“ и друг еталон на политическата за­брава, бившият лидер за област Благоевград на „България без Цензура“ Костадин Хаджигаев ля морал и емоционални сълзи като „обидена Станка“ от два на­мека на Радо Тасков. То не беше „принципи“, то не беше чудо… Когато преди време вестник Топ Преса – югозападният таблоид, пусна книгата „Власт за 20 мили­она – Мръсните тайни на Коста­дин Хаджигаев“, бившият об­ластен управител мълчеше като пукъл и се правеше, че е „жертва“ на жълти новини. Как да си обяс­ним и неговата активност и мани­ята да възкръсне като политиче­ски труп? При него положението е по-друго, не е като при Паска­лев. Докато бай Коце Паскалев има ресурс за три живота, Косьо е гладен като църковна мишка. Само политиката отново може да му даде работа на фирмата и некой лев за „разходи“… И те ти – използва една грушка на Тас­ков да изпусне името му и ето ти отново Хаджигаев пред прожек­торите. Стига бе, хора! Бай Коце, бай Косьо – на години сте. До кога ще риете за тази „отговорна“ и „натоварваща“ власт? Не се ли уморихте вече. До кога ще ви гле­даме омръзналите физиономии, докато се пенсионират младите! Благоевградска ВЕСТ ви съветва – дайте път на младите, инвести­райте в свежия потенциал. Зало­жете на можещите хора. Един път избирателите са се произнесли за Вас – Паскалев загуби избори, Хаджигаев няма място, където да не се „осра“. Това е поука и си я направете.

 В момента ви правим добро, щото ако продължавате на уни­жавате и подценявате хората, ще ви излезе доста солено и не знаем дали ще можете да си позволите да платите цената на собствения си резил.

Вестник “ Благоевградска Вест „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене