Хороскоп за 8 юни

ОВЕН

Пе­тък е неп­рия­тен ден, най-ве­че за­що­то се на­ла­га да се съоб­ра­зи­те и под­чи­ни­те на неп­рия­тни за вас об­стоя­телс­тва. Чувс­тва­те се с “вър­за­ни ръ­це”, а та­ка­ва без­дей­стве­ност за Ов­ни­те е поч­ти не­мис­ли­ма. Има мал­ки но­вос­ти в про­фе­сио­нал­ния ви жи­вот, свър­за­ни с ве­роя­тно из­ди­га­не в слу­жеб­на­та йе­рар­хия. Ра­бот­ният ден пред­виж­да раз­го­во­ри и съ­ве­ща­ния.

ТЕЛЕЦ

За Тел­ци­те пе­тък се ха­рак­те­ри­зи­ра с раз­го­во­ри, пре­го­во­ри и об­съж­да­ния на биз­нес и тър­гов­ски сдел­ки. Вие се из­явява­те ка­то трез­ви и обе­ктив­ни във взаи­моот­но­ше­ния­та, без да ви лип­сват уме­ние­то за справ­яне с про­ме­ни и тър­гов­ски нюх, ка­сае­щи про­фе­сио­нал­ния и со­циал­ния ви ста­тут. Не е из­клю­че­но чрез те­зи про­ме­ни да пос­та­ви­те но­во на­ча­ло в жи­во­та си.

БЛИЗНАЦИ

Ра­дос­тен пе­тък, под­хран­ващ на­деж­да­та ви за ус­трой­ва­не в со­циал­но от­но­ше­ние. Денят се свър­зва и с пром­яна на лич­но ни­во, ве­роя­тно ста­ва въп­рос за взе­ма­не на ре­ше­ние по проб­лем, кой­то сте от­ла­га­ли, или но­ва лю­бов при вас. Денят да­ва ясно­та по въп­ро­си, кои­то ви ин­те­ре­су­ват, раз­ре­ша­ва­не на про­фе­сио­нал­ни за­да­чи, из­ясне­ния в парт­ньор­ски­те от­но­ше­ния.

РАК

За Ра­ци­те денят но­си при­тес­не­ния и же­ла­ние да из­бягат от дей­стви­тел­нос­тта. Сил­но емо­цио­нал­ни сте, а про­ме­ни­те око­ло вас до­пъл­ни­тел­но раз­кла­щат ду­шев­ния ви ста­би­ли­тет. Нап­ре­же­ние­то в пе­тък е най-сил­но за вас на ра­бот­но­то ви място и в до­ма. Вни­ма­вай­те, про­фе­сио­нал­но не са из­клю­че­ни го­ле­ми неп­рия­тнос­ти и сблъ­съ­ци, от кои­то ще сте по­тър­пев­ши.

ЛЪВ

Труд­но е за Лъ­во­ве­те да зае­мат под­чи­ни­тел­ни по­зи­ции или да се чувс­тват в сянка по няка­къв по­вод, но в пе­тък им се на­ла­га точ­но та­ко­ва по­ве­де­ние. Прие­ме­те си­туа­ция­та и не се чувс­твай­те още­те­ни. Мо­же­те да пос­тиг­не­те мно­го, но не днес. Бъ­де­те тър­пе­ли­ви и из­ча­кай­те бла­гоп­рия­тния мо­мент. За мно­зи­на от вас са ва­лид­ни фи­нан­со­ви раз­го­во­ри и по­лез­ни пре­го­во­ри.

ДЕВА

За Де­ви­те пе­тък се ха­рак­те­ри­зи­ра с фи­нан­со­ви про­ме­ни и днес по­ве­че­то от вас мо­гат да имат доб­ри ре­зул­та­ти, по­зо­ва­вай­ки се на дей­ствия­та си в та­зи връз­ка. Има­те някак­ва скан­дал­на си­туа­ция на ра­бот­но­то място, но в край­на смет­ка от нея мо­же­те да из­вле­че­те “ди­ви­ден­ти”. Въз­мож­но е да ви пос­тавят пред ал­тер­на­ти­ва, но пра­вил­ният из­бор няма да ви убе­гне.

ВЕЗНИ

Днес неп­рия­тнос­ти­те при вас са с фи­нан­сов ха­рак­тер и мо­же да ка­саят ра­бо­та с из­мам­ни­ци. Някои от Вез­ни имат сил­ни тай­ни вра­го­ве, кои­то целят фи­нан­со­во­то ви дис­кре­ди­ти­ра­не. Вни­ма­вай­те, не са из­клю­че­ни круп­ни па­рич­ни за­гу­би. Про­фе­сио­нал­ният пе­тък не се оче­рта­ва до­бър и в мно­го от­но­ше­ния изи­сква тър­пе­ние и из­чак­ва­не от ва­ша стра­на.

СКОРПИОН

За Скор­пио­ни­те денят се явява те­жък, объ­рне­те вни­ма­ние на здра­ве­то си. Проб­ле­мът при вас е най-ве­че па­ри­чен, ка­то в мно­го слу­чаи ще бъ­де­те при­тис­на­ти с мол­би за фи­нан­со­во под­по­ма­га­не от род­ни­ни и прия­те­ли. Са­ми­те вие сте в не­въз­мож­ност да от­клик­не­те и то­ва е още един по­вод за при­тес­не­ния. Биз­нес­ме­ни­те се на­ла­га да бъ­дат по-ком­би­на­тив­ни.

СТРЕЛЕЦ

Бъ­де­те пред­паз­ли­ви за па­ри­те си спрямо фи­нан­со­ви опе­ра­ции в пе­тък. Денят е мно­го те­жък за Стрел­ци­те, в то­ва от­но­ше­ние има ас­пек­ти за бан­крут. Въз­мож­ни са раз­го­во­ри и съ­ве­ща­ния на те­ма па­ри, не бър­зай­те с из­явле­ния или дей­ствия, ще си нав­ре­ди­те, за­то­ва ста­ра­тел­но об­мисл­яйте все­ки свой ход и ра­бо­те­те с ми­съл­та за бъ­де­що под­си­гур­ява­не.

КОЗИРОГ

Днес Ко­зи­ро­зи­те са в зат­руд­не­но фи­нан­со­во по­ло­же­ние, пе­тък се явява тру­ден и се на­ла­га да из­бягва­те кон­флик­ти­те. На фи­нан­со­ва те­ма не са из­клю­че­ни го­ле­ми раз­пра­вии в до­ма ви и ни­що чуд­но по­во­дът да е то­ва, че не мо­же­те да под­по­мог­не­те друг бли­зък чо­век. Ху­ба­во е да не да­ва­те из­раз на при­тес­не­ния­та си. В служ­ба­та не да­вай­те глас­ност на на­ме­ре­ния­та си.

ВОДОЛЕЙ

Пе­тък се ока­зва те­жък и неп­рия­тен за Во­до­леи­те. На пър­во място в служ­ба­та няма да се чувс­тва­те доб­ре по­ра­ди ра­бо­та и неу­ре­ди­ци, с кои­то ще ви пос­рещ­нат. Ос­вен то­ва има и оби­дно за вас от­но­ше­ние от стра­на на ко­ле­ги­те или дру­ги хо­ра, с кои­то има­те кон­такт. Об­щу­ва­не­то с прия­те­ли и род­ни­ни съ­що мо­же да ви за­тор­мо­зи по­ра­ди проб­ле­ми и кон­флик­ти.

РИБИ

За Ри­би­те е необ­хо­ди­мо да са пред­паз­ли­ви с прия­те­ли. Вни­ма­вай­те, за­що­то не сте зас­тра­хо­ва­ни от теж­ки фи­нан­со­ви уда­ри, а някои от вас до­ри мо­же да ос­та­нат без ра­бо­та. По­ве­че­то от вас имат и лич­ни при­тес­не­ния, кои­то мо­гат да поп­ре­чат на дей­ствия­та ви. Аб­стра­хи­рай­те се и на­со­че­те уси­лия­та си за раз­ре­ша­ва­не на лич­ни въп­ро­си и за­до­вол­ява­не на ин­те­ре­си­те си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене