ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ! Тази нощ подпалиха вилата на Тайфи Мекльов, който бе обвинен за разпространението на ракия в Якоруда, която причини смъртта на няколко души!

Тази нощ в курортната местност Тръстеник край Якоруда е подпалена вилата на придобилия скандална популярност Тайфи Мекльов, съобщи за информационна агенция www.toppresa.com самият той. В случая се касае, без съмнение, за умишлен палеж, вендета, следствие от случая с ракията и починалите хора в Якоруда. Местността се намира на 15- 20 км. от град Якоруда и неизвестни за сега лица тази нощ са я залели със запалителен материал и са драснали клечката.

“Животът ми не струва вече нищо. Съсипан е. Тази вила ми струваше седемдесет хиляди лева инвестирани. Нямам застраховка. Съсипан съм“, заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com самия Тайфи Мекльов.

Само и единствено за читателите на Топ Преса, той предостави снимков материал за това как е изглеждала запалената вила преди и сега как изглежда след пожара. Гледката наистина е ужасяваща. Скандалът може да се разрасне още повече, защото семейството на Мекльов е категорично, че разследващите органи опитват да потулят случая. По него се работило мудно и с доста въпросителни, заявяват ни те.

„Полицията твърди че са идвали у дома ни снощи, за да ни кажат за получен сигнал за пожара, но цялото ми семейство беше у дома и никой не е идвал..“ заяви Мекльов пред наш репортер.

От органите на реда неофициално потвърдиха всичко казано за въпросния инцидент и отхвърлиха категорично обвиненията за мудно разследване. Основната версия, по която се работи наистина е отмъщение, следствие случая с отровната ракия. Ще бъдат разпитани всички заподозрени и близки на починалите от отровната ракия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене