С над 500 балона, 400 сладоледа и много подаръци Ротари клуб-Гоце Делчев, зарадва децата за 1. юни (СНИМКИ)

За поредна година членовете на Ротари клуб – Гоце Делчев, организираха пищен празник за децата и гостенчетата на Гоце Делчев за Международния ден на детето, 1. юни.

Площад „Македония“ и тази година бе огласен от музикалните изпълнения на талантливи деца както от града, така и от съседните общини, които пяха и играха с много емоции и жар на сцената пред Дома на културата по случай своя празник, който шестваше през целия ден в града.

На сцената на организирания от Ротари клуб детски празник се изявиха над 100 таланливи деца, които завладяха публиката с невероятните си изпълнения и страхотния детски празничен дух.

Всички изпълнители получиха подаръци и признателност от организаторите, които сюрпризираха присъстващите на празника деца, като им раздадоха над 400 сладоледа и повече от 500 балона, които придадоха истинска празничност.

„Децата са нашето богатство и няма да спрем както на 1. юни – техния празник, така и през останалите дни на годината да ги обичаме, стимулираме, да им помагаме и да подкрепяме всяко тяхно начинание“, заяви за ИНФОМРЕЖА председателят на Ротари клуб-Гоце Делчев, Денис Шенгов.

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене