Моят незабравим бал

Между 1000 и 5000 лева излиза подготовката на един абитуриент за бала. По традиция най-голямо перо в бюджета на родителите е облеклото. Най-скъпи излизат роклята или костюмът, особено ако са шити по поръчка. Разбира се, ако се избере дизайнерско облекло или рокля, цените скачат значително. Определено момчетата спестяват доста и от липсата на чантичка за бала, прическа, грим и маникюр, които вдигат цената с още 150 – 300 лв. Следват различните цени на кувертите, които в зависимост от града варират. За балната вечер допълнително се заплаща и за DJ, фотографски услуги и видео. Не малко абитуриенти избират да прекарат дните след бала на море или в планина. Един ден в хотел ще коства на родителите между 70 и 140 лв. Тридневна екскурзия в Турция или Гърция пък излиза между 180 и 300 лв, като към стандартния пакет туроператорите предлагат посещения на нощни клубове и екскурзии по море. Освен това в повечето случаи има и почерпка на роднини в деня на бала или дните преди това, която също излиза средно между 250 и 500 лв.

Топ Преса се спря на няколко популярни абитуриенти, които искаме да ви покажем и на вас, нашите читатели…. Ей така, за да видите колко са готини. Няма да уточняваме кой, колко пари е дал. “Имал-дал”, както се казва в една поговорка.

* Първата хубавица, която ще ви покажем е Мария Везенкова. Тя е възпитаничка на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“. Истинска принцеса, Браво! Мария е дъщеря на Катя Везенкова, популярна учителка от  11 ОУ „ Христо Ботев“ в Благоевград.

 

* Другата принцеса, която искаме да ви покажем е общинската ни съветничка Злата Ризова… С риск да засегнем някои дами от ОБС – Бл. Ще кажем, че Ризова е най-добре изглеждащата съветничка на която визуално двадесетина годинки и липсват. Стоейки до  синът си Венцислав Сотиров №1 по бразилско жиу-жицу в Европа изглежда, като негова  съученичка.

* Ето го и хубавецът Михаил, син на популярната ни певица Христина Маркова.  През 1992 г., точно два дни след дипломирането ѝ в ЮЗУ, Маркова печели наградата за най-очарователен изпълнител на „Пирин фест“ и голямата награда – 10-дневна екскурзия до Норвегия. Тя е съпруга на бизнесмена Димитър Димитров, който 10 г. бе зам. председател на Съюза за стопанска инициатива в България.

Ето ви още един абитуриент, чиято майка изглежда, като негова съученичка. Илиана и първородният и син Илиян. Уникални, страхотен избор на костюм… поздравления! Илиана е чаровната и вечно усмихната служителка на МЕТРО – Благоевград, която посреща клиентите на входа при гише „Информация“. Илиян, бе спортист по лека атлетика в клуб “Джордан” с треньор Йордан Янев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене