Вълна от недоволство срещу неврокопския пишман бизнесмен Иван Малкочев!

ВЪРШИЛ ИЗМАМИ И ВЪВ ФИРМАТА СОФАВТО, КЪДЕТО БИЛ РАБОТНИК!

 

Жена пусна за издирване гоцеделчевския бизнесмен Иван Малкочев, който с обе­щания за продажба на авто­мобил изчезнал и завлякъл семейство с над 7 000 лева. Под предлог, че ще дока­ра скъпа кола, тъй като е собственик на автокъща в София, Малкочев взел па­рите и повече от 4 месеца заблуждава семейството.

Във фей­сбук групата „Посочи не­коретния“ разпространиха съобщение и снимка на издирвания гоцеделчевец. Видно е, че хората вече не се за­нимават с полицията, пускат си съ­общение във фейса, сри­ват те за миг, показват те на хиляди хора и така ще не ще от срам Малкочев може да върне парите на хо­рата. Ето какво се върти от дни в мрежата.

Дни след като това съоб­щение излезе в електронни­те медия, Топ Преса се свър­за с жертвата на Малкочев. „Имам уверение, че от втор­ник ще започне да ми връща парите. Ако пак не си удържи на думата, може да говорим. За момента ми се иска да му вярвам и да се оправим без много шум. Целта ми е да си взема парите не да го съсипвам.“ Това заяви спе­циално за информационна агенция www.toppresa.com обявилия се за измамен от неврокопския бизнесмен Иван Малкочев – Стоил Не­шев. Той потвърди всичко изнесено срещу Малкочев в социалните мрежи, потвър­ди, че се е свързал с преда­ването „Господари на ефи­ра“. Уплашил се от голямата масовост, представителят на компанията „Хербалайф“ от Гоце Делчев, Малкочев се свързал с Нешев и заявил, че утре парите ще бъдат въз­становени. Остава само да чакаме и следим случая, за развоя ще ви уведомим.

Държим да отбележим, че в редакцията на Топ Преса вали от сигнали, свързани с Малкочев за измамени хора, с нас се свързаха и от сто­личната фирма за продаж­ба на автомобили Софавто, от където заявиха, че също били измамени от Малко­чев, кой­то им бил работник, но вземал капаро за колите без тяхно знание и изма­мил доста хора.

Ето защо Топ Преса се заема със случая и скоро очаквайте голямо раз­следване по темата.

Тодор Масларов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене