Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Нерез с шест изнасилвания твърди от затвора: Невинен съм! Искам обезщетение от 500 хил. лв. от сестра си и шестата, натопиха ме

Полицаи от РПУ – Дупница ме хванаха без гащи съблечен от кръста надолу до чисто гола 60-годишна жена от моето село. Кой ги е извикал, не знам. Признавам, че изнасилих жената. Лежах в затвора 2 години. Втория път ме заключиха, че съм изнасилил 70-годишната си баба, за трети път ме обвиниха, че съм насилил свекървата на леля ми.

Актрисите Василка Сумева, Виктория Янева и Снежана Малковска раздаваха целувки на купон за 120 г. на дупнишкия театър, кметът Чимев със сълзи на очи поздрави Славчо Пеев за премиерата на „Криворазбраната глобализация”

С неспирни песни и танци актьорите Василка Сумева, Снежана Малковска, Виктория Янева, Иван Иванов и шефът им Славчо Пеев отпразнваха 120-годишнината на дупнишкия театър. В бурния купон се включи целият колектив на театъра, а дамите от трупата щедро раздаваха целувки и вдигаха наздравици. Актьорите вдигнаха банкета след премиерата на постановката „Криворазбраната глобализация”, която препълни залата на дупнишкия театър.

Синът на Николина Чакърдъкова задържан за наркотици в Гърция

С хиляди евро се охарчила певицата Николина Чакърдъкова, за да не влезе синът й Васил в затвора, пише „Уикенд“. Преди месеци младежът бил задържан в Гърция заедно с още един българин с обвинението в наркотрафик.

Трагедия в Рибново: 55-годишната Фатме Исева се нагълта с отрова от отчаяние

55-годишната Фатме Исева от гърменското село Рибново е в критично състояние в реанимацията на гоцеделчевската болница „Иван Скендеров”, след като изпи голямо количество селскостопанска отрова. Преди време дъщеря й, студентка в ЮЗУ, се е обесила и оттогава животът на Фатме бил съсипан, коментираха хора от селото.

Среднощно кърваво меле пред петричко заведение: Арестуваха Шайбата, наръгал с кухненски нож шефа на охраната Л. Гогов, нарязал ръцете и на колегата му Д. Гашев

Траян Тактаков – Шайбата е арестуван с полицейска заповед до 24 часа вчера рано сутринта след разиграно кърваво меле пред паркинга на дискотека „Авалон” в Петрич. Наркоманът бил надрусан и пиян, влязъл в дискотеката и започнал да се заяжда с клиентите на заведението. Охраната го предупредила и го поканила да напусне. В този момент той започнал да буйства.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене