Цялото село Балдево с пищен купон изпрати тримата си абитуриенти

Жителите на гърменското село Балдево като един се събраха в местен комплекс, за да изпратят на бала им в Гоце Делчев тримата си абитуриенти – прекрасната Мария Малева, Георги Кундев и Здравко Апостолов.

И тримата зрелостници от Балдево завършиха успешно средното си образование в НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев. Те ще останат любимците на  жителите на селото, които определят и тримата абитуриенти като много добри деца.

Така, часове преди да поемат към паметния си абитуриентски бал, цялото село Балдево се изнесе в комплекса. Роднини, близки и приятели на тримата абитуриенти ги отрупаха с цветя, подаръци и благословии, а словото на кмета на селото, Илиана Гюрнева, разплака всички.

Наред с всички трогателни майчински наставления и пожелания, Гюрнева пожела на тримата зрелостници да бъдат уверени в себе си по пътя на живота, както и да не забравят старта, който с любов им даде цялото село, с искрените пожелания от всички той да бъде най-успешният за тях в бъдеще и да преодоляват с лекота всички препятствия, пред които ще се изправят във всяка сфера на живота.

За да изпратят абитуриентите си от Балдево, в селото пристигнаха техни близки и роднини от Англия, САЩ и др. Абитуриентското изпращане на прекрасните Мария, Георги и Здравко се превърна в ощоселски празник, купонът на който продължи до късните часове с много хора и танци.

 

infomreja

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене