От понеделник започва изграждането на ново кръгово кръстовище в Сандански

От понеделник /28.05.2018г./ започва изграждането на ново кръгово кръстовище между ул.”Тодор Каблешков” и ул.“Стефан Стамболов“ в Сандански. По този повод се налага промяна на движението и трафикът ще се осъществява по обходни маршрути.

Обходните маршрути, по които ще се извършва движението до приключване на строителните работи по обекта са както следва:

– при влизане в гр. Сандански от ул. Тодор Каблешков –  в ляво по ул. Бистрица към централната част на града и в дясно по ул. Крайречна за излизане в посока Кулата. Движението направо /към ул. Стефан Стамболов/ е забранено до изграждане на новото кръгово кръстовище.

– при влизане в гр. Сандански от Главен път Е-79, след околовръстния път движението ще се осъществява по ул. Крайречна. Достъпни ще бъдат ул. Панайот Волов и търговските и жилищни сгради, разположени преди пресечката с ул. Тодор Каблешков. – при движение по ул. Крайречна при кръстовището с ул. Тодор Каблешков – на ляво и направо. Движението на дясно /към ул. Стефан Стамболов/ е забранено до изграждане на кръговото кръстовище.

Призоват се водачите на МПС да спазват знаците и указателните табели, с които е въведена временната организация на движението с цел спокойното и придвижване на всички участници в движението и предотвратяване на инциденти и пътно-транспортни произшествия.

blagoevgrad.eu

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене