(ВИДЕО) 165 ученика придобиха тази година актуални професии в НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев

 165 ученика от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев, за последен път влязоха като ученици в любимото училище на 24 май. Освен празничното настроение от честването на българската писменост, просвета и култура, абитуриентите бяха щастливи, че завършиха обучението с което придобиха актуални и търсени професии.

 Училището предлага на младите професии в следните специалности: „икономическа информатика“, „оперативно счетоводство“, „компютърна техника и технологии“, „промишлена електроника“ и „конструиране, моделиране и технология на облекло и текстил“ – дуално обучение /учене чрез работа/. Всички специалности са с разширено изучаване на английски език с изключение на дуалното обучение.

 С много празнично настроение и мъничко тъга, абитуриентите предадоха училищното знаме на следващият ги випуск. След разменени пожелания за успех в предстоящи начинания и в личен – личен и професионален план, ученици и учители от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев с гордост се включиха в на 24 май в традиционната манифестация за да бъдат заслужено аплодирани от граждани и гости на града. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене