Андреа ще представи новата си песен “ Най добрата“ по уникален начин на сцената на The Face – Благоевград този четвъртък

andreaТози  четвъртък Андреа ще промотира по уникален начин песента   „Най-добрата“ и буквално взриви публиката в The Face – Благоевград,  като нe остави равнодушни към проекта си.

Във видеото певицата е заложила на изключително скандални сцени и визии с които се готви да взири публиката в Благоевград в култовият благоевградски клуб с което отново затвърди мнението, че е сред най-смелите и провокативни изпълнителки в жанра, отчитат от екипа на фолк звездата.

Насилието, показано във видеоклипа съвсем не е случайно. Ще го има и на сцената в The Face – Благоевград. По думите на самата певица, с тези кадри тя иска да отправи послание към зрителите. Андреа е ужасена от размера на насилието над жени, обявено в един от последните доклади на Европейската комисия и е решена да изрази съпричастност към драмата в живота на потърпевшите.

Песента “Най-добрата” е по музика и аранжимент на Николай Пашев, текстът е на Мариета Ангелова, а режисьор на лентата е Станислав Христов – Стенли. С вокали в парчето се включва и Анелия.

Дали “Най-добрата” ще се превърне в един от най-големите хитове на Андреа, предстои да видим. Засега е факт, че проектът се радва на голям интерес, а положителните коментари и суперлативи към изпълнителката преобладават.

УНИКАЛНОТО ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ ТУК :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене