ПЪРВО В ТОП ПРЕСА!!! Цветелина се завръща в попфолка

Цветелина представи първия си попфолк проект от доста време насам. Песента  се казва „Ще пазя любовта“, а клипът към нея можете да гледате в ефира на Фен ТВ. С него изпълнителката обявява завръщането си в жанра, след като през последните години бе заложила изцяло на фолклорни песни.

„Ще пазя любовта“ е прочувствена балада с шлагерен оттенък, в която Цветелина възпява липсващата обич, приятелство и преходността на материалното. Историята е вдъхновена от личната съдба на неин познат, а музиката и текстът са дело на самата изпълнителка.

Клипът е заснет близо до Пловдив в една изключително красива къща и е наситен с красиви гледки. В него певицата сменя няколко визии. Видео тандемът е екипът на „Агро Тв”, с който Цветелина работи успешно през последните години.

Певицата заявява, че лиричното настроение  на новия ѝ проект влиза в сърцето на слушателя и ще остави траен отпечатък в нейното творчество.

Цветелина е добре позната на българските почитатели. Кариерата ѝ като изпълнител стартира в зората на попфолка и творчеството ѝ включва 8 студийни албума. Участвала е на редица фолклорни събития, включително на фестивала „Пирин фолк“ – Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене