Виктор Чаев-Чайката – попът, мастурбирал в столичното метро, се прибра в с. Първомай, и се напи в селската кръчма

Попът от петричкото село Първомай, се прибра в родното си село, и се напи в заведение, което местите са кръстили –Зелената къща, след срама в столичното метро, където нагло мастурбира пред дама. Виктор Чаев –Чайката бил толкова зле на маса сред съселяните си, че се наложило да извикат другата Чайка, брат му Валери, който е по-големият от двамата. Никой от местните не е знаел, че той е поп, тъй като забягнал от селото си преди двайсет години, когато името му нашумяло в контрабанден внос на автомобили, прекарвани през граничния пункт Златарево, спомнят си едва днес неговите селски. Чайката, който е първооткривател на бизнеса, с внос на коли и общ за семейството му, с брат му Васил, се натряскал в Зелената къща, която се намира в центъра на селото, в открит разговор със сътрапезниците му.

Попът, се разкаял за постъпката си, и признал, че първо потърсил къщата на брат си, за да отседне за няколко дни в нея докато отшуми скандала. В тъмнината обаче объркал трите отсечки, които делели дома на брат му, с пивницата, боядисана в зелено. Чайката, разказал и това, че бащата на петричкия бизнесмен Ив. Кочев – Чомбе, при вида му му отказал всякакво гостоприемство. Надявал се, за топло посрещане от страна на Кочев –старши, но бил пропъден, издават местните хора, станали свидетели на лутанията на попа, да се приюти в дома на някогашният му покровител. В крайна сметка той се отзовал в кръчмата, и се напил зверски, до пристигането на голямата Чайка, брат му Васил.

Той го прибрал и му платил сметката, която натрупал в култовото заведение на селото, известно с оранжериите си за отглеждане на зеленчуци. За разлика от малката Чайка, брат му се занимава с бизнес, с продажба на автомобили части, гуми и др. неща. Семеен е, има деца, но селските му не можаха да кажат колко и какви са по пол.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене