До два месеца Боян Петров ще бъде открит, а в ръката си ще има безопасна игла, която му е подарък от жена му

Екстрасенсът от петричко­то село Ключ, Кирил Якимов, познат на широката публика в страната и като Извънзем­ното, прогнозира, че до два месеца, алпинистът Боян Петров, ще бъде открит.

Вче­ра спасителните екипи при­ключиха издирването му, коствало живота му при из­качването на хималайския връх Шаша Пангма. Кирил, с когото се свързвахме по телефона подробно разясни, за предстоящите събития. Според него нашият алпи­нист, е паднал в пропаст, на метри от лагер 3 в планина­та. Тъй като е имало силен вятър, на няколко пъти той е пробвал да се изкачи до пътеката, но е бил отново по­влечен.

Според всепризна­тият гадател и екстрасенс от петричкото подгорско село, очаквано събитие е, до два месеца издирваният алпинист да бъде открит. “Тогава в едната си ръка, той ще стиска игла, която му е личен подарък от жена му. “Иглата му служела като инструмент за да се бори с болестта, каза още Якимов. Само най-близките му хора го знаят това. С иглата ал­пинистът бодял крайниците си, когато изтръпвали, при изкачване на върхове, пояс­ни странните обстоятелства около предпазните мерки, вземани приживе от Боян Петров, посочени от петрич­кия екстрасенс.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене