(СНИМКИ) Задържаха младеж от Сатовчванско в Благоевград, разпространявал дрога

 Криминалисти задържаха студент – дилър на дрога в центъра на Благоевград.Показният арест стана буквално преди минути в района на бившата пицария, намираща се срещу магазин „Била” в областния център.

 Според запознати, полицаите имали предварителна информация, че въпросния М.Т. , който е родом от село Жижево, община Сатовча, но студент в Благоевград се подвизава в района около магазина заедно със своя колежка – състудентка и има наркотични вещества в себе си.

 При задържането му,  М.Т. успява да изхвърли под лек автомобил телефонен апарат и пакетче с наркотици.

 Той и придружаващата го девойка са заведени в Първо РУ на Благоевград за да дадат показания.В момента от полицаите щателно се претърсват жилищата и на двамата.

 Очаквайте подробности!/pirinsko.com/

 

Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 1Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 2Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 3Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 4Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 5Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 6Eксклузивно в Pirinsko.com! Криминалисти задържаха студент - дилър на дрога в центъра на Благоевград снимка 7

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене