ВИДЕО: Патронен празник честваше днес ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев

 

_MG_4702

Ученици от ПМГ е Гоце Делчев са водещи в национални състезания през тази година

С открити часове по всички профилиращи предмети, отбелязаха днес патронният си празни ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев.

В края на учебната година и на патронния празник на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев имат повод да се гордеят. Ученици от неврокопското школо са водещи през тази учебна година в национални класации в конкурси и състезания по биология, информационни технологии и математика, сподели за, директорът на училището, Елка Божикова

 На тържественото честване на патронния празник, изявени таланти на училището поздравиха съучениците си, а директорът Елка Божикова връчи почетни значки и грамоти, постигнали високи постижения и заели челни  места в класациите във всички изучавани направления.

На откритите часове в учебните кабинети, всеки гост, учители-ветерани и граждани имаха възможност да наблюдават авангардните способи за преподаване на различните дисциплини. Забавна математика и химия, „Да съхраним българското“, Знаете ли български? и Практическа география са част от откритите уроци, които се проведоха  в различните кабинети на празнуващото училище. „Ние можем, ние ще ви победим“ пък бе спортния турнир при който във физкултурния салон и спортните площадки се състезаваха отбор сформирани от ученици срещу отбори от учители.

Деветдесет и четвъртата годишнина от създаването на ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев доказа за пореден път, че е една от елитните гимназии не само в Пиринско, но и на национално ниво.

_MG_4704

_MG_4706

_MG_4707

_MG_4708

_MG_4710

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене