ПМГ „Яне Сандански“ – Гоце Делчев, отбелязва тържествено патронния си празник

ПМГ „Яне Сандански“ ще отбележи тържествено патронния си празник. Събитието ще се състои на 18. май от 10.00 часа в Дома на културата в Гоце Делчев.

Програмата включва награждаване на успелите ученици и учители на ПМГ през 2017/2018 година и театралната постановка „Таралеж“ по Иван Радоев, представена от училищен клуб „Мечтатели“ с ръководител Евгения Попова.

Зрелостниците от ПМГ „Яне Сандански“ са готови за предизвикателството ДЗИ, след като голяма част от тях се пребориха с предварителните изпити в престижни  университети както в България, така и в чужбина.

Високите резултати им дават възможност да избират измежду  популярни специалности като Медицина, Софтуерно инженерство, Право, Международни отношения, Икономика, Финанси, Психология.

С нетърпение 145 абитуриенти от най-старото учебно заведение – Природо-математическата гимназия, ще отпразнуват по традиция на 24. май със стилно тържество своето завършване.

Тази година випуск 2018 на ПМГ “Яне Сандански“ в Гоце Делчев може да се гордее със своите 91 отличници, от които 7 абсолютни за целия гимназиален етап.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене