Пирогов с последна информация за състоянието на наръгания в тролей Борислав от Катунци

От пресцентъра на “Пирогов” излязоха с актуална информация за състоянието на младежа, който бе наръган след забележка в тролей в София. Ето какво съобщават от здравното заведение.

“Пациентът, който беше приет понеделник вечерта, след инцидент в тролей № 7,  е в стабилно, подобряващо се състояние. На този етап състоянието му не налага да се правят допълнителни оперативни интервенции, извън онази, която изъвршиха по спешност при приемането му .  Той остава в хирургията на “Пирогов”, уточняват от здравното заведение, цитирани от блиц.

По-рано днес майката на наръгания в тролей младеж Борислав коментира, че е смята, че синът ѝ се е влошил. По непотвърдена информация е имало и втора операция. Жената предположи, че може да има объркване в имената, но не знае нищо.

Припомняме, че Нападението стана в тролей номер 7. 34-годишен мъж намушка с нож 18-годишния Борислав. Причината е, че момчето направило забележка на група деца, които ядели семки и плюели по пода на тролея. Нападателят е осъждан три пъти – за хулиганство, за нанасяне на телесна повреда и за кражба. Прокуратурата удължи задържането му. Ще бъде обвинен в опит за убийство по хулигански подбуди.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене