Made in КАТ Благоевград: След клек-шопа идва и клек-гишето

 Ниски гишета затрудняват чакащите граждани в сградата на КАТ Благоевград. Комуникацията със служителите се оказва крайно неудобна, а ситуацията се усложнява, ако се наложи да се попълват и документи.

Тръгнат ли да се редят в КАТ, шофьорите от Благоевград трябва първо да стиснат зъби, а след това да се подготвят и за акробатични изпълнения, за да могат да проведат диалог със служителите насреща.

Друг избор нямат, защото гишетата са ниски и обикновено стигат едва до кръста на чакащите.

Гимнастиката пред гишето може и да е полезна, но за чакащите се оказва досадна, а много често и болезнена. Освен с главоболия заради глоби и фишове, хората си тръгват понякога и със схващане в кръста.

От КАТ не пожелаха да коментират темата. А според бившия служител и настоящ пенсионер Никола Догаджийски причината за сегашната ситуация е една – „Сградата е строена през 70-те години и не е пригодена за толкова много хора, които в момента се обслужват от сектор КАТ Пътна полиция“, обясни той.

Шофьорите вече се шегуват, че тръгнат ли към КАТ ще си носят столчета. Така сами ще си осигуряват комфорт пред гишетата.

Според запознати, ако прозорчетата на служителите се вдигнат, това ще означава, че ще е затруднено обслужването на хората с физически увреждания. Затова на този етап ниските гишета са по-подходящ вариант.

Вестник „‘ Благоевградска Вест“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене