ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ

ОВЕН

В съ­бо­та гол­яма част от Ов­ни­те ще имат сил­ни ду­шев­ни тер­за­ния, по­ро­де­ни от ка­за­ни ду­ми по те­хен ад­рес. Не им от­да­вай­те чак тол­ко­ва гол­ямо зна­че­ние, то­ва са ду­ми на за­вист от зло­же­ла­те­ли. Със­ре­до­то­че­те се за ус­пеш­но прик­люч­ва­не на де­ла­та ви за деня, тъй ка­то от то­ва за­ви­си ва­ше­то из­рас­тва­не в служ­ба­та. Ог­ра­ни­че­те хар­чо­ве­те си, не пра­ве­те необ­мис­ле­ни по­куп­ки.

ТЕЛЕЦ

За­вид­но е ва­ше­то пос­тоян­ство и усъ­рдие и та­ка ще пос­тиг­не­те же­ла­ни­те ус­пе­хи в служ­ба­та и уве­ли­че­ние на до­хо­ди­те. При някои са на­ли­це проб­ле­ми от де­ли­ка­тен ха­рак­тер, най-ве­роя­тно свър­за­ни с же­на. Ще ви нап­равят пред­ло­же­ние за някак­ва об­ща ра­бо­та, но не се въо­ду­шев­явай­те пре­ка­ле­но, а нап­ра­ве­те необ­хо­ди­ма­та пре­цен­ка, пре­ди да се зае­ме­те с нея.

БЛИЗНАЦИ

В съ­бо­та Близ­на­ци­те са нас­трое­ни меч­та­тел­но и та­ка те са в един свой свят. Не се са­мов­глъб­явай­те за­дъл­го, ще ос­та­не­те из­вън бор­да и не­ща­та око­ло вас. Взе­ме­те уп­рав­ле­ние­то на жи­во­та си в свои ръ­це през то­зи ден, въп­ре­ки же­ла­ние­то ви да се от­да­ле­чи­те от свои­те за­дъл­же­ния и да се със­ре­до­то­чи­те са­мо на собс­тве­ни­те си емо­ции.

РАК

Денят за­поч­ва­те бод­ри и от­по­чи­на­ли. Доб­ро­то ви нас­трое­ние ще об­хва­не всич­ки око­ло вас, кое­то го­во­ри за ус­пеш­но раз­ви­тие на де­ла­та ви. Не се от­пус­кай­те, ра­бо­те­те ин­тен­зив­но, за­що­то то­ва би ви из­ба­ви­ло от се­риоз­ни зат­руд­не­ния. Ве­чер­та пос­ве­те­те на се­бе си и лю­би­мия чо­век. Из­бягвай­те из­яснява­не на някои въп­ро­си.

ЛЪВ

В съ­бо­та за Лъ­во­ве­те пре­дуп­реж­де­ние­то е свър­за­но с фи­нан­си­те им. Не пра­ве­те из­лиш­ни раз­хо­ди за по­куп­ки или за да проя­ви­те гос­топ­риемс­тво пред гос­ти­. Не об­вин­явай­те своя­та по­ло­вин­ка за собс­тве­ни­те си греш­ки. Днес не доо­цен­ява­те хо­ра­та, с кои­то има­те ра­бо­та, то­ва са­мо ще ги нас­трои сре­щу вас. Въоб­ще нас­трое­ни сте вой­нстве­но и са­ми ще си съз­да­де­те неп­рия­тнос­ти.

ДЕВА

Стра­нен ден е съ­бот­ният, през цяло­то вре­ме ще има­те усе­ща­не за някак­ва фа­тал­ност. Не пре­диз­вик­вай­те съд­ба­та, че наис­ти­на мо­же да ви зас­тиг­не. Пра­ве­те как­во­то трябва, пък то­га­ва няма как да не ста­не как­во­то ис­ка­те.Те­ку­щи­те съ­би­тия ще ви на­ка­рат да се за­мис­ли­те за по­зи­ция­та, коя­то сте зае­ли спрямо близ­ки­те си.

ВЕЗНИ

До­ри и да не ви се ис­ка, ще се на­ло­жи през то­зи ден да ока­зва­те вни­ма­ние на ва­шия лю­бим чо­век. Не­раз­би­рае­мо­то не­же­ла­ние да нап­ра­ви­те то­ва ще ви пре­чи из­клю­чи­тел­но мно­го, но вие все пак ще се ока­же­те по-сил­ни от не­го. Необ­хо­ди­мо е да прео­до­лее­те та­зи нео­чак­ва­на ба­рие­ра, за­що­то ина­че впос­ледс­твие мо­же да въз­ник­нат раз­лич­ни труд­нос­ти.

СКОРПИОН

За Скор­пио­ни­те проб­ле­ми­те и тех­ни­те ре­ше­ния бе­ле­жат съ­бо­та­та ка­то проб­ле­ма­ти­чен ден. Ще ви вбесят на­ме­ци за неп­ра­вил­ни ва­ши ре­ше­ния от хо­ра, кои­то са по-нис­шес­тоя­щи от вас в служ­ба­та. Об­щу­вай­те с хо­ра­та, кои­то ви об­кръ­жа­ват, кол­ко­то се мо­же по­ве­че и се пос­та­рай­те вни­ма­тел­но и тър­пе­ли­во да им по­ка­же­те оно­ва, кое­то вие виж­да­те.

СТРЕЛЕЦ

Днес някои от вас ще по­лу­чат въз­мож­ност да нап­равят не­що, кое­то няма да ос­та­не не­за­бел­яза­но от хо­ра­та, кои­то ще да­дат своя­та оце­нка. Дей­ствай­те в по­со­ка­та на пер­фек­цио­низ­ма и ще има­те 100 про­цен­та ус­пех в на­чи­на­ние­то. Ако сте оча­ква­ли ид­еа­лен мо­мент, за да пред­прие­ме­те се­риоз­на крач­ка, то име­нно ще го по­лу­чи­те. Ко­ле­ги­те ще ви видят в съ­вър­ше­но но­ва свет­ли­на.

КОЗИРОГ

Ус­мих­не­те се на прек­рас­ния ден. Всич­ко днес за­ви­си от вас за доб­ро справ­яне с ра­бо­та­та. Някои ще имат сре­ща с чо­век, ко­го­то не са виж­да­ли от­дав­на и от ко­го­то ще по­лу­чат при­мам­ли­во пред­ло­же­ние. Не го от­хвърл­яйте, но не се и вкоп­чвай­те в не­го.  Вре­да­та ще е ма­те­риа­лен из­раз, за­гу­би­те ще ви дес­та­би­ли­зи­рат за­дъл­го. Можете да ги предотвратите, ако финансово затегнете дисциплината.

ВОДОЛЕЙ

Днес е за­бе­ле­жи­те­лен ден за ро­де­ни­те под зна­ка. Всич­ко, кое­то ви въл­ну­ва, спо­де­ле­те с близ­ки­те си хо­ра. За някои са на­ли­це пре­жив­ява­ния с лю­бо­вен от­те­нък. Ще по­лу­чи­те све­де­ние от прия­тел за не­що, кое­то сил­но ви въл­ну­ва, но не мо­же­те от­кри­то да се зах­ва­не­те с не­го, тъй ка­то ще се ком­про­ме­ти­ра­те. Недоверието ви поражда след себе си само негативни усещания за вас.

РИБИ

Има ве­роя­тност днес да за­поч­не­те да рев­ну­ва­те своя лю­бим чо­век, и то не от пред­ста­ви­тел на про­ти­во­по­лож­ния пол, а от не­що аб­страк­тно и нео­ду­ше­ве­но. Ос­та­ве­те му сво­бо­да, ако ис­ка­те и вие да се чувс­тва­те спо­кой­ни. Из­лиш­но е да на­ла­га­те мне­ние­то си по въп­рос, чий­то от­го­вор ще дой­де след вре­ме. Обсъдете с колеги днес въпроса, който е препъни камъчето в отношенията ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене