ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ

ОВЕН

В чет­вър­тък за по­ве­че­то Ов­ни са ха­рак­тер­ни до­маш­ни неп­рия­тнос­ти. Оби­кно­ве­но ста­ва въп­рос за проб­ле­ми, кои­то са труд­но раз­ре­ши­ми. Ве­роя­тно при­чи­ни­те за то­ва са фи­нан­со­ви. Денят съз­да­ва ус­ло­вия за пе­чал­би при вас, но е въз­мож­но те да за­къс­неят с някол­ко дни. Ха­рак­тер­но за по­ве­че­то от Ов­ни­те е доб­ро­то раз­ви­тие на кон­так­ти­те.

ТЕЛЕЦ

Чет­вър­тък е по­ло­жи­те­лен ден за Тел­ци­те, но по­ве­че­то от вас са­ми ще бъ­дат при­чи­на за преч­ки­те през деня. Ред­но е да на­со­чи­те цяла­та си ене­ргия по въп­ро­си­те на де­ло­вия жи­вот и днес из­цяло да се ан­га­жи­ра­те с из­пъл­не­ние­то им. Някои раз­чи­тат на пред­ва­ри­тел­но уго­во­ре­ни­те си кон­так­ти, но ве­роя­тнос­тта те да се осъ­щест­вят е мал­ка.

БЛИЗНАЦИ

Чет­вър­тък е из­пъл­нен с де­ло­ви ан­га­жи­мен­ти за Близ­на­ци­те. Прог­ра­ма­та за деня ще при­тес­ни мно­го някои от вас, но не би­ва да се от­да­ва­те на та­ки­ва нас­трое­ния. Денят е из­пъл­нен с къс­мет и ще ус­пее­те във всич­ко, кое­то се­га се явява ва­ше за­дъл­же­ние. Днес ще има­те сре­щи с ви­со­ко­пос­та­ве­ни хо­ра, на чия­то под­кре­па раз­чи­та­те.

РАК

Чет­вър­тък е из­пъл­нен с дос­та проб­ле­ми за Ра­ци­те. Необ­хо­ди­мо е да на­ме­ри­те она­зи пра­вил­на стра­те­гия, коя­то ще ви поз­во­ли да дей­ства­те ус­пеш­но за раз­ре­ша­ва­не­то им. Но то­ва не оз­на­ча­ва, че тър­си­те прия­те­ли­те си с цел име­нно те да ви по­мог­нат. Пол­зот­вор­ни ще са кон­так­ти­те ви в об­щес­тво­то или с хо­ра от де­ло­ви­те сре­ди.

ЛЪВ

На­ли­це са някои до­маш­ни проб­ле­ми, кои­то ан­га­жи­рат съз­на­ние­то ви днес, но чет­вър­тък се явява по­ло­жи­те­лен за ва­шия де­ло­ви жи­вот. Про­фе­сио­нал­ният ден на някои от вас ще се ха­рак­те­ри­зи­ра с проб­ле­ми, но вие мо­же­те да ги прео­до­лее­те, за­що­то ос­вен въз­мож­нос­ти при­те­жа­ва­те и мно­го шанс. Не го про­пус­кай­те!

ДЕВА

Чет­вър­тък е мно­го ва­жен ден за Де­ви­те. Има­те голям шанс за пос­ти­га­не на дос­та от ин­те­ре­су­ва­щи­те ви реа­ли­за­ции и те по­не за мо­мен­та са свър­за­ни пре­дим­но с де­ло­ва­та из­ява. Раз­чи­тай­те на лич­ния си шанс и ще ос­та­не­те до­вол­ни. Проб­ле­ма­тич­ни са кон­так­ти­те за по­ве­че­то от вас, не раз­чи­тай­те на по­мощ от дру­го ли­це.

ВЕЗНИ

То­зи ден е мно­го бла­гоп­рия­тен за Вез­ни­те. Се­га ва­ши­те шан­со­ве са лич­ни и мо­же­те да пос­тиг­не­те съот­вет­ния нап­ре­дък име­нно по въп­ро­си, кои­то лич­но ви зас­ягат. Ка­то де­ло­ва реа­ли­за­ция не мо­же­те да раз­чи­та­те на не­що мно­го, за­що­то пла­но­ве­те ви в то­ва от­но­ше­ние са нес­трой­ни. Въз­ник­ват проб­ле­ми от про­фе­сио­на­лен ха­рак­тер.

СКОРПИОН

Твър­де мно­го проб­ле­ми се съ­би­рат в чет­вър­тък за Скор­пио­ни­те. Оби­кно­ве­но мо­же да се го­во­ри за лич­ни, но те най-чес­то са свър­за­ни с ва­ши­те парт­ньо­ри от биз­не­са или с пъ­ту­ва­не, кое­то в от­дел­ни слу­чаи е зад­гра­нич­но. Не сте ли­ше­ни от къс­мет и днес мо­же­те да раз­чи­та­те на своя шанс. В по­ве­че­то слу­чаи той се явява не­на­дей­но.

СТРЕЛЕЦ

Мощ­на ще е про­фе­сио­нал­на­та ви из­ява в чет­вър­тък. Всич­ко свър­за­но с фи­нан­си, пъ­ту­ва­не, пре­го­во­ри, до­го­во­ри­ра­не и де­ло­ва ак­тив­ност са ярко из­ра­зе­ни у вас. Тъй че сме­ло мо­же да дей­ства­те във всяка по­со­ка и бъ­де­те убе­де­ни в за­вою­ва­ния ус­пех. Някои от вас да объ­рнат по­ве­че вни­ма­ние на здра­вос­лов­но­то си със­тоя­ние.

КОЗИРОГ

Чет­вър­тък е мно­го ус­пе­шен ден за Ко­зи­ро­зи­те. Из­клю­че­ние правят са­мо ва­ши­те лич­ни от­но­ше­ния с лю­бов­ния парт­ньор. То­ва е ва­лид­но за поч­ти всич­ки от Ко­зи­рог, име­нно вие дър­жи­те в ръ­це­те си по­ло­жи­тел­но­то или от­ри­ца­тел­но раз­ви­тие на то­зи въп­рос. В де­ло­во от­но­ше­ние ус­пе­хи­те в то­зи ден след­ват един след друг, оча­кват ви из­не­на­ди.

ВОДОЛЕЙ

За Во­до­леи­те чет­вър­тък е ден, оп­ре­де­лен за сре­щи, и ва­ше­то вни­ма­ние ще бъ­де на­со­че­но са­мо и еди­нстве­но към тях. Пос­та­рай­те се да бъ­де­те по-кон­цен­три­ра­ни на ра­бот­но­то си място, за­що­то денят ще ви до­не­се дос­та проб­ле­ми. Някои от вас, кои­то ра­ботят с ма­ши­ни, еле­ктри­чес­тво или ре­же­щи ин­стру­мен­ти, са зас­тра­ше­ни от зло­по­лу­ки.

РИБИ

В чет­вър­тък Ри­би­те са по­тис­на­ти и апа­тич­ни и то­ва е пряко следс­твие от на­ли­чие на някои проб­ле­ми, с кои­то се­га не мо­гат да се справят. Но про­фе­сио­нал­ният ден е ус­пе­шен за вас. Сти­га да не се ан­га­жи­ра­те с някои но­ви на­ме­ре­ния, днес мо­же­те да има­те ши­ро­ко­ма­щаб­ни ус­пе­хи, свър­за­ни най-чес­то с доб­ра­та ор­га­ни­за­ция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене