Бизнесмен от Югозапада е възмутен от отношението на Бърза помощ

 Безкрайно възмутен от отношението на дежурните в Бърза помощ-Петрич бе бизнесменът и председател на сдружение „За граждански контрол на община Петрич“ Кирил Георгиев.

 Днес той се почувствал зле, вдигнал високо кръвно и потърсил спешните екипи, за да установят какво му е и премерят кръвното му налягане. Вместо да окажат помощ, пред Георгиев се явила една от дежурните, която го попитала какъв е и откъде е и го препратила при личния му лекар, отишъл там и видял, че пред кабинета му има голяма опашка.

 Не искал да прережда никого пък и бил много зле, затова Георгиев се върнал повторно и отново помолил за помощ, вместо това, дежурна лекарка натиснала паник бутона ,за да се освободи от „натрапника“.
Потърсихме Кирил Георгиев за коментар относно случилото се днес и той заяви:“ Чувствам се зле, днес сутринта бях много зле. В такива случаи, човек търси спешна помощ.

 Отидох, влязох вътре в Бърза помощ и заварих екипите да празнуват Гергьовден,на патерици. Видях една отрупана маса, а около нея, шест човека празнуват, докато някой може и да умре пред вратата им.“- каза той.

 Георгиев каза, че цял ден му е лошо, не се чувства добре и не е в състояние да предприема каквито и да било мерки, но ще се погрижи безхаберните дежурни да получат наказанието си. „Все пак става въпрос за човек, за човешки живот и здраве и това, което преживях днес е осъдително ,представям си как се държат, с хора, които са беззащитни и болни, каза Георгиев./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене