Ветеринарен лекар остава без помещение

 Ветеринарен лекар остава без помещение, след като семейството на бизнесмена Кирил Тодоров спечели търга за спорната сграда срещу кооперацията на двамата братя медици Динкови

 Ветеринарният лекар Марин Д., който стопанисва под наем приземното помещение в сградата, която разпали страстите на родственици, и се се стигне до там, че бившият му собственик Николай – Ликсеро да драсне клечката на чисто новата „Тойота“ на бизнес дамата Соня Тодорова, остава без зоомагазина си.

 Той е единственият потърпевш от шумотевицата на двете първи братовчедки, от село Боровичене, които в момента живеят в Петрич, и водят истинска война за ценния имот, който петричани свързват единствено със зоомагазина на доктор Марин Д, който пък е бат на Кирил, направил параклиса над село Кавракирово.

 След самопризнанията му пред разследващите го от РУ на МВР-Петрич, той е предаде на следствените органи, като единствения заподозрян в палежа на колата на съпругата на петричкия бизнесмен Кирил Тодоров.

 Освен тази сграда, те имат и друга, която също е обявена от ЧСИ за продан.

 Става дума за кооперацията, която се намира точно срещу сградата на ОУ „Гоце Делчев“.Сградата, в момента е украсена с над сто саксии, засети с мушкато, и които са истинска атракция за петричани и гостите на града.

 В нея се намира и хотел, който преди време стана обект на разработка от страна на ДАНС, в търсене на нелегални имигранти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене