Шефът на „Пирин“ Г.Д Иван Близнаков изригна

От лагера на „Пирин“ /ГД/ ревнаха срещу петричкия рефер Вангел Вангелов след загубата с 0:1 от „Балкан“ в Ботевград. Шефът на клуба Иван Близнаков определи действията на арбитъра като пладнешки обир. Претенциите на неврокопчани визираха дузпата за домакините, спорните отсъждания в ущърб на гостите и подминатата в края на срещата игра с ръка в пеналта на противников защитник. „Аз повече няма да съм чадър на съдиите на нашия стадион и да ги пазя от гнева на феновете. Предлагам на тези, които ги назначават, да ги пращат с жандармерия. Някой е решил да ни отписва от групата и поне да има за какво. Слепи ли са в централата, че не взимат мерки. Ние с пари не работим, за разлика от други отбори, за които се носят легенди. Защитавал съм БФС, но чашата преля. Досега през пролетта не съм видял да се свири коректно на отбора ни. Не става дума да ни помагат, а да свирят нормално.

Защо пращат съдия от Петрич в Ботевград, не е тайна, че „Беласица“ също е замесен в борбата за оцеляване. Искам и него да попитам какво против нашия град и клуб има, срещу треньора ни също. Защо се подиграва с труда на момчетата, някои от тях 15-17-годишни. При резултат 0:0 в началото на второто полувреме веднага дава дузпа за „Балкан“, която само той е видял. В 92-та мин. вместо да даде дузпа, след като играч на домакините избива топката с ръка от голлинията, гони Ради Михов, защото му се счуло, че говори нещо лошо за него. Червеният картон за основен футболист е да подкове работата са съгражданите му от „Беласица“, тъй като в Гоце Делчев идва най-добрият отбор в групата „Хебър“. Ще се извиня на всеки, който се чувства засегнат от думите ми. Но първо нека изискат запис от мача и да видят за какво става дума. Ако не съм прав във всяка моя дума, ще поднеса публично извиненията си и ще поема последствията”, коментира Ив. Близнаков.

Победата на ботевградчани донесе с точен изстрел от бялата точка в 57-та мин. Ивайло Златев. За пиринци пропуски направиха Орлин Орлинов, Стефан Терзиев и Илия Каталски. На два пъти опасни шутове на съперника спаси Захари Димитров. Загубата смъкна гоцеделчевци под чертата./struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене