Арести в Югозапада! Баща и двамата му синове отново зад решетките

 

 Баща и двамата му синове бяха арестувани в късния следобяд вчера след акция на петричките полицаи. Три­мата от фамилия Пандови, които живеят на улица „Ко­жух“ в ромската махала, са задържани с полицейска заповед за задържане до 24 часа.

 Триото, за което има данни, че се занимава от­давна с разпространение на наркотици в района на двете ромски махали, се е самора­зправило с майката на кон­курента си в бизнеса. Това е станало веднага след като тримата са пуснати след снемането на писмените им показания в полицейското управление, за което вече подробно информирахме пред дни. Екшънът се рази­грал в малките часове, око­ло 01 часа в нощта срещу четвъртък.

 Бащата, заедно с двамата си синове, нахлули в къщата на Мариана Анге­лова, и изпотрошили цяла­та покъщнина. В дома била и майката, и 11 годишния и син. Докато нападателите вилнеели, семейството се за­ключило в една от стаите, и повикали за помощ полицаи­те от местното управление на полицията. Те издирвали конкурента си в бизнеса с дрога Димитър, който пък решил да си отмъсти на три­мата, като изпочупил пред­ните панорамни стъкла на паркираните пред дома им две коли, марки „Фолксваген Голф „ и „Мазда“. Всички са арестувани в рамките на ча­сове и срещу тях е образова­но досъдебно производство, под наблюдение на Районна прокуратура.

Валентин Герчев

Вестник „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене